![]() |
Re: SEAT Ibiza SportCoupe
arata ca un fund , una dintre cele mai urate masini din clasa sa
|
din prima poza are cateva linii de leon, iar stopurile puteau sa pastreze acelasi stil mai lunguete, in schimb bordul este foarte sportiv, tipic seat
per total e reusita, sa o vedem pe strazi |
Quote:
|
cea mai frumoasa ibiza :rolleyes2
|
Quote:
Pe uni chiar nu pot sa-i inteleg....designerul e consacrat...dar de...n-are el "gusturile" gigelu-lui autohton....Bine ma ....nu se discuta gusturile dar eu tind sa merg pe mana celui ce primeste sute de mii de euro sa "mazgaleasca" cururi cu patru roti... |
mai prestige daca majoritatea userilor care si-au spus parerea sunt nemultumiti de spatele masinii atunci inseamna ca e nereusit...sincer nu imi pasa ca designeru a luat sute de mii de euro,atata timp cat masina nu e frumoasa :|
|
Quote:
Asa ca-i vine deosebit de greu sa pastreze elemente ce au facut vechea gama interesanta dar sa gaseasca si inovatii de design ce i-ar conferi fiecarui model o personalitate aparte... Momentan este la stadiul de desen dar cand masina se va materializa nu vor mai fi discutii de acest gen...oricum sa caracterizezi un viitor model ca fiind un fund imi pare lipsa de respect pentru ceilalti useri....daca este sa comentezi un model ce probabil se va afla si in posesia anumitor utilizatori ai forumului fa in asa fel incat sa nu agasezi |
Sunt tare curios si eu de performantele motoarelor,mai ales acel 1.4 turbo.
|
destul de urata masina....nu-mi place deloc
|
cam pe la cat ajunge pretul?
|
frumos as vrea sa stiu si eu performatele si pretul . Astept si varianta fr cred ca o sa fie interesanta :!:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: