![]() |
Re: recomandare achizitie auto-maxim 13000 euro
Quote:
al meu este CUPRA ( nu este TDi ) , am zis de LEON TDi deoarece stiu multa lume multumita ( dar ai dreptate ca nu stiu daca se incadreaza in 13.000 Euro sa il ia, desi acuma am vazut ca au mai picat preturile la TDI in general ) !! ;):idea::arrow: |
nu m-ai inteles.. am zis leon ca al tau ( ca model .. an ) .. normal ca stiu ca ai cupra si nu se pupa cu tdi :)
|
:arrow:
Quote:
|
Cupra rupe soseaua in doua!
|
Eu as lua un fiat bravo Active 1.9 Multijet diesel 120 CP cu 14.500 E (oferta) are un design exterior foarte atractiv iar interioru e facut din materiale d calitate + numeroase optiuni (aer conditionat,inchidere centralizata,sistem antifurt,ABS...etc.)
http://www.fiat.com.ro/fise/bravo.pdf sau o honda civic 5D SH din Germania...sunt si p la 13-14 mii d E,doar ca nu au toate optiunile si au cam d la 40.000 d km in sus...acum depinde de tine...mult succes in achizionarea masinei care o doresti! |
si eu eram innebunit de fiat bravo! dar am cateva cunostinte care si-au dat comanda si nici nu a ajuns bine in romania si le-a picat cutia, le-a trmis inapoi in itallia sa le refaca! si nu a fost doar la un baiat!
|
Inteleg ca amicul tau sau amicii tai au avut probleme cu Bravo ,nu zic nu,or fi si cu probleme dar hai sa nu generalizam....salut
|
sunt cazuri izolate la toate firmele... uite prieten de familie... serie 5 e60. am mai spus pe un topic dar am uitat sa mentionez asta: in mers, s-a declansat airbag-ul sofer. cum? nu se stie. norocul lui ca n-a facut accident
|
Quote:
|
p.s. scuzati`mi offtopicul de mai sus
|
Quote:
rugaminte sa NU MAI FACI publicitate la vanzare AICI ... decat la BAZAR (* exista SEFI care ne trag la raspundere, intelegi TU . Multumesc de intelegere !! :rolleyes2;):arrow: |
Chiar ciudata faza cu air-bagu...sunt surprins:o
|
FIAT sau VW ar fi o alegere BUNA zic eu ... acuma depinde FOARTE MULT ce iti place si TIE !! ;):arrow:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:36. |
- Copyright 2026 4Tuning