![]() |
Re: Fiat Punto - Marius
Quote:
|
am sa o iau..si cred ca urmeaza si emblema cu "punto" si cea cu sx :D
|
ai 2 lucruri de efect pe masinutza.
1.acel brand nou intalnit FIAT model "piticu" este de senzatie. 2.tuningul cu mingii de tenis este putin invechit(se folosea pe vremea lui Ceausescu cand nu existau piese schimb). In concluzie...Nu au ce cauta pe masina...JOS CU ELE!!!.Crede ma nu am scris din invidie. |
acuma ar fi culmea sa fi invidios :)) ..chiar urmeaza sa dau jos "piticu" si mingile dupa ce-mi iau tampoane pt arcuri..cam in aprox 2 sapt :)
ati schimbat careva placutele de frana?eu mam interesat intrun loc si mio zis ca is aprox 3 mil placutele :(( |
nu ... la nazaret costa 80 lei 4 placute si is usor de montat ... :) si eu mi le-am pus singur ..succes
|
nui problema de montat e problema de cumparat..ca la mine a intrebat tata intrun loc si cica ia zis cas 3 mil..si numi zi de nazaret ca nush undei :)) nu cunosc zalaul :))
oricum mai caut in cj ca doar nu se poate sa fie numai intrun loc :D ms oricum de informatie..daca la noi is peste tot la pretu asta cred ca o sa fac intrun final un drum la zalau :) dar sa vedem aici prima data preturile :) ms |
intr-un tarziu iti urez si eu bine ai venit pe forum si spor la modificari .. sunt unele chestii, parerea mea , pe care te-ai grabit sa le faci care mie personal nu imi plac .. dar nu ii in masura nimeni sa judece masina altuia .. oricum sa ne auzim cu bine si chiar astept sa vad ce se intampla mai departe .. vad ca esti pus serios pe modificari .. ;) succes in continuare
|
da jos faza cu piticu ca e de'a dreptu cocalareasca, fara suparare.
|
1 Attachment(s)
cu ajutorul meu(am facut poza pentru dovada=)))) ) si al lui detman "brand-ul piticu" a disparut, inceputul a fost mai greu , marius a dezlipit o litera si detman a continuat rapid =))))))
|
Quote:
da..si dadusem jos literele care la multa lume nu placeau..a ramas in schimb urmele de la litere dar se duc la spalare :D mai urmeaza sa dau jos si literele "punto" si emblema cu "sx" dupa care va ramanea pe usa numai emblema de la fiat...care am vazut ca nu multa lume are asa emblema :D (asa ca sa ma dau mare :P ) |
3 Attachment(s)
asa arata noul meu sobwoofer :D putin mai trebuie acoperit deasupra si gataaa capitolul muzica..sper..(poate dupa achizitionarea unui nou amplif :D )
|
mie personal ce nu prea imi place dar nu il consider kitch nu ma intelege gresit . is plasticurile vopsite in rosu in special cel de la boxele din usi .. nu stiu daca ai ales culoarea dupa husele de scaun sau chiar iti place rosu ..
|
Simpatica masinuta...colegii de pe forum ti-au dat sfaturi si vad ca esti pe drumul cel bun ;) mie nu imi pica bine contrastul dintre culoarea masinii, culoarea scaunelor(restul ornamentelor) si tapiteria albastra de pe usi... in rest bafta 8)
|
:) asta este...fiecare cu parerea lui :)mie sincer imi plac :)
ms de sfaturi si pareri :) |
nu am zis-o cu rautate .. fiecare isi face masina dupa bunu plac .. sa ai parte de ea si spor la treaba mai departe :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:13. |
- Copyright 2026 4Tuning