![]() |
nu stiu frate, cred ca o fii intrat in fabrica de vopseluri cu botul:D:D:D:D
|
m-am uitat mai atent la poze ... mama ce jante are ... pe cat sunt ? 19 ? 20 ? oau ... arata bestial ... combinatia perfecta ... dak stai in dalga sau poplaca
|
e super facuta masina! mai ales cu negrul ala pe bot!
adica e super intr`un sat undeva in munti! eu nu as intra in orash cu masina asta :) |
like uaaaaaaaaaaaaaaauu! Ce ma sperie pe mine: imi pare ca toata spoiala aia alba este autocolant, si daca e asa atunci jos palaria pt perseverenta! probabil s-a apuat de lipit prin 90 primavara si a terminat-o anul asta! :lol: :lol: :lol:
|
nu-mi place deloc... :x
mai bine ii da o mana de vopsea klumea si gata... arata mai bine |
eu unul, daca as fi garcea, as lasa masina fara talon. e cam bataie de joc masina. da are destula benzina in ea cat sai dea foc proprietarul. bafta!
|
imi place doar ca a prelungit capota peste faruri, dar atat ! :D
|
poate fi incadrata la aceiasi caregoria cu mashina celui care a postat pozele
cred ca au fost surori intr o viata anterioara no offence cine cunoaste stie despre ce vb :peace: |
cam varza nici a mea nu e klumea da banuiesc ca mai buna ca asta
|
ce pm cauta asta la car styling?ala care a pus-o e un mare kitchos :twisted:
|
naspa .
|
Re:
Quote:
|
hmmm
eu n-as spune ca e chiar asa nashpa da, intr-adevar a inflorit rugina pe ea si la fel pe orice masina veche care sta afara tot timpul anului initial, masina cand a fost facuta asa arta mult mai bine dar 1 an si jumate cat au trecut de atunci a aparut rugina. apropo jenti tocmai i-am pus |
Re:
Quote:
|
probabil ca atat si-a permis sa-i faca pana in acel moment. nu e de ras...ganditi-va ce ati face in locul lui...
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:50. |
- Copyright 2026 4Tuning