![]() |
Re: Norul gri, IL 17 CIP
Quote:
|
1 Attachment(s)
Semnalizatorul lateral ai putea sa-l vopsesti si pe el fumuriu la fel ca stopurile .
Trage si cu jante pe 16' numai ca iti va arata mai putini KM/h pe bord , aderenta si stabilitatea fiind imbunatatite. Nu sunt deloc talentat la photoshop dar am incercat sa vad cum ar arata niste jante la aceeasi marime :) |
Quote:
Arata frumos ce ai facut tu in photoshop, dar nu ma tenteaza cele pe 16' ca am vaga impresie ca la gropi o sa cam sar in masina.Jantele sunt primele pe lista de modificare "aspect exterior" si vor veni foarte curand. Aveti idee unde se gasesc lucasuri? |
1 Attachment(s)
Poti incerca semnaliz laterale de nubira (cele albe), astra, sau chiar golf/bora...
in principiu merg cam toate care se lipesc pe suprafata dreapta, cum este cazul aripilor laterale fata. eu am apucat sa imi i-au de pe forum si sunt foarte incantat de ele!!! :caffine: |
Quote:
|
Ale mele, luate de pe forum, au costat 35ron!
pt cele de nubira poti merge la Miva sa intrebi (in alta parte, in orash, nu cred ca vei gasi pe stoc....) pt celelate tipuri - le gasesti pe net, am vazut si la unele mag de piese online... insa sunt de tipul celor universale.. :???: |
am intrat si m-am interesat de pret pe site-ul daewoo, ar fi in jur de 13 lei. sa vad cat sunt la miva, daca sunt mai scumpe fac comanda pe net.
|
Quote:
|
Ia uite ce am gasit , cred ca o sa-ti placa !
Uite ce jante :shock: !!!!! http://www.motonews.pl/forum/?op=fvt&t=210535&c=0&f=17 |
Quote:
|
Super belea jentile!!!:pelvic_th
dar si mashina.... extraordinar proiect!! ce transformare radicala!!! |
Ati vazut... are si un motor pe masura ,potentialul de tuning este mare !
Jantele din cate am citit acolo ar fi pe 18' :) |
prea smeker acel espero!!! culoare , jantele , bodykitu sunt bestiale si mai ales motorul...este pe masura! :shock: wow...chiar e prea tare! si iar ceva foarte interesant e modul in care si-a proiectat pleoapele!
|
Nu mai laudati omu...copiati-l :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:55. |
- Copyright 2026 4Tuning