![]() |
eu maine as vrea sa vine mai toatzi din club ca mai sunt de platit cotizatii si tricouri :) pentru cei care nu au venit! nitr0 ce face cristi? nu vb cu el sa vina si el ???
|
Re:
Quote:
|
Cine mai poate lua legatura si cu cei care nu au mai venit pe la intalniri in ultima vreme sunt rugati sa o faca .... avem nevoie de toto sprijinul ... si mai ales sa fim mai multi sambata sa putem dezbate problemele .
|
eu am sa anunt pe cine pot... mai dati niste numere de telefon sa mai sun si eu pe careva
|
as
ok low_ridah sunt intr-u totul de acord cu tine...dar nr de tel nu prea...la urma urmei cine e interesat sa vina pt ca sincer sa fiu e spre binele clubului sa vina cat mai multi, dar nu stiu de ce cred ca vom fi iarasi vreo 4-5
|
nah eu unu nu am lipsit decat acuma in ultima vreme ca am inceput \"maririle\"( adica restantele)
|
Cand ai probleme cu scoala te intelege omul .... da cand stai acasa cu mana in ... ce sai mai zici , naveai timp o ora jumate sa vii ... na asa e omul .. nu conteaza ... cine are de venit si e om serios vine cine nu asta e ... si nr de tel sunt pe pagina crazydriver.net .. da nu sunt multe ..
A lui Heparu , a lui GARRETT si cam atat care nu cred k le aveti ... |
mantus_a nu potzi lua 4 persoane in skoda
:)) |
mantus_a nu mai raspunzi la intrebari?? :) :P
|
vb cu cristi ca doar e si el important pe acolo doar e casier :) dar nu stiu care e treaba cu el cand incepe faculta ? sa nu fi plecat sau nu stiu ca de 2 zile nu il gasesc... oricum cred ca vine. Nu cred ca a lipsit vreodata si nu cred ca va lipsi nici acuma.. KAmikazee2005 gasim noi transport :) nu`ti fa griji nu vine prietenul tau cu opelu ala astra ?
|
auzi da si mie niste id`uri de messenget KAmikazee2005 :idea:
|
intalnire
Salutare, pana la urma vine cineva diseara sau stau numai cu chelneritza de ODN :))
|
Cum sa nu vina ... vin ....E unul vin k mam anuntzat si ar fi bine sa vina si ceilalti care sau anuntat :D ... Si nu conteaza veniti pe jos , va car eu in spate pana acolo numai sa veniti.. :lol: :twisted:
|
nitro nu prea am iduri de messenger! daca vrei idu meu este kamikazee2005, am vb cu sv-84-adr a zis sa il sunam sa nu uite, cu heparu am vb e plecat la iasi, ovidiu a zis ca s-ar putea sa vina sa vada cum termina treaba, nu am dat de andrei! deci azi la 5:30 eu vin sigur la fel si low_ridah, si siloth! itr0 si vladutzu sunteti asteptati. prietenu meu ala cu opelu lucreaza si masina nu are motorina :) asa ca nu ma pot baza pe eL! eu zic sa ne int undeva in centru, marasesti oriunde dupa care sa mergem totzi spre odn cu maxile sau pe jos :) astept sa mai postati odata dar de data asta sigur cei care vin azi la intalnire!
|
Yo vin :)sigur :D :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:23. |
- Copyright 2026 4Tuning