![]() |
Re: Machete in lucru - 560 sec
ce ai facut la renault 12 la faruri de nu se mai vad chestiile alea de plastic negre ???
|
nu stiu la ce te referi
|
1 Attachment(s)
un renault 12 gordini de la solido 1:18 are farurile ca in poza...au ceva negru inauntruam crezut ca ai scos bucatile alea de plastic negre din faruri
sper ca m-am facut inteles:-P |
Salut! Poti pune niste poze cu golful finalizat, daca l-ai terminat? Ma refer la niste poze frumoase clare, afara la lumina zilei. O sedinta foto adevarata ce mai.... :)
|
bravo
frumos renault-ul jantele de la golf le-am pus si eu pe ferrari |
e bestial golful si renaultul
lafel |
Re: Machete in lucru - deyan56
10 Attachment(s)
Pe langa diorama am inceput si un 500SEC care a primit un set de jante modulare AMG si stopuri si semnale albe.in viitor primeste un inretior negru si probamil stopuri fumurii
|
pfffff fenomenal!!:)felicitari,e superba,la jante ai pus inele pe alea originale!il aranjeaza f bine!
Am o intrebare:D cum ai facut stopurile albe?daca vrei sa imi spui bine inteles?:) |
la stopuri am folosit un diluan primit de la un prieten care lucra intr-o fabrica de mase plastice.nu ataca si nu albeste plasticu.stopurile erau colorate pe interior nu din turnare.
|
1 Attachment(s)
Multumesc eddycdk!
|
Machete in lucru - deyan56
Tu nu ai avut cumva un SEC alb ? si la-i vindut un Oradea.Golful ce scara e ?si jentile care le-ai pus sint dintr-un set din cite stiu eu,pentru ce scara sint jentile care sint pe golf ?
|
3 Attachment(s)
Quote:
am mai terminat una. |
Quote:
oricand! SEC... o masina extraordinar de frumoasa! te invidiez pt ea, a fost "ultimate car" a copilariei mele tin minte cand in '94 a vrut tata sa-si ia si a renuntat in favoarea unui Scirocco GTX 16v... dar poate o sa o am macar 1/18 intr-o zi! VREAU mai multe poze cu Golf I! arata foarte bine, exact cum ar trebui sa fie aranjat |
Superb golful! superb!
imi zici si mie prin PM de unde il ai? |
SEC-ul este masina mea de suflet,imi place la nebunie dar din pacate nu prea am timp pt ea.
Am sa mai fac poza zilele astea. Golf-ul il am de vreo 2 ani.Era rosu si e Solido |
| All times are GMT +2. The time now is 20:05. |
- Copyright 2026 4Tuning