![]() |
Re: "My buchet"
Quote:
la volan si pedale mam gandit pt moment.. desi nu pare scaunele de pe fata sunt chiar confortabile in curbe.. :shock::shock:am uitat sa zic cel mai important lucru care lam facut la ea:shock::shock:am spalat-o:joy::joy::joy::chuckel: |
arata mai bine acum bafta
|
Quote:
:lol::lol: arata bine . imi place , spor in continuare |
a deci la exterior eu daca as avea o sportiva...... as avea ceva ideei... pasaje....jante.. o vopsea ... nijte faruri de e30 . ar merge dar trebuiesc bani rabdare pasiune......nu cum au toti. crek e un concurs care are cea mai slipitoare dacie.de briz brizuri..... stickere.si alte benzi.... ma uitam la mine la tara cat de inculti sunt aia...... te durea capu priveam cum aratau masinile alora..... cu nike.oua kinder in antena.si folie de izolatie pe stopuri si faruri semnale.si alte porcari.si cadea maghernita cu ei dak luam o curba mai tare....in fine.scz.de off dar trebuia sa iti zic.... ca eu nu mai suport asa ceva:)) pe strada.si ai grija sa fie cat mai simpla si frumoasa bafta in continuare
|
frumoasa masina..cu cativa $$$ si cu multa pasiune ..va fi o masina de nota 20 ( cu timpul )
bafta |
de ce nu ai bordul cu turometru??
si lasa-i barele alea de metal |
1 Attachment(s)
este bordul cu care a iesit din fabrica...
stie cineva ceva despre masina asta?:shock: imi place la nebunie cum e facuta:rolleyes2 stiti cumva de la ce e spoilerul ala de pe fata? jantele:-P? |
|
spoilerul de pe fata este cel original + o prelungire, putin modificat...il poti face si tu foarte usor
|
Quote:
imi poti da un link unde sa vad si eu cum se face?:D |
cu internetu nu iti tunezi masina!daca nu iti pui mintea si mainile la treaba nu realizezi nimic..............
|
eu dak as avea sportu in starea in care il ai... l as lasa cat mai o original .
|
fara bari de plastic si alte porcarii!!
|
Quote:
si eu vreau sa o las cat mai simpla dar am ramas:zombie::tears:cand am vazut poza si eram curios ce e cu ea:drunk: |
La capitolul muzica te-ai gandit la ceva?
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:06. |
- Copyright 2026 4Tuning