![]() |
Re: Concept Dacia Pick-up
http://www.e-transport.ro/_files/new...OGAN%20SUV.jpg
DACIA LOGAN SUV SURPRINS LA TESTE IN NORDUL PENINSULEI SCANDINAVE - 02 Aprilie 2008 SUV-ul Logan a fost surprins la teste in Nordul peninsulei Scandinave. Ca mai toate masinile care se respecta, Loganul are parte de teste in frigul si zapada Nordului Europei. |
cred ca se testeaza partea tehnica..sper ca mashina sa arate altfel nu asha
:( |
in sfarsit avem si noi asa ceva...felicitari..sa speram ca vor face o treaba buna
|
mie mi se pare interesanta Dacia Pick-up, eu ink astept Dacia Logan Coupe
|
Bai dar inafara de LOGAN nu sunt astia in stare sa scoata si alt nume ... parca logan e firma nu dacia ...
|
arata nashpa... Punct. Cu toate ca o sa scrie unii ca moaaaa ce masina, si plm, alte chestii care practic nu ma intereseaza...
|
am si eo o intrebare e pick-up sau e drik???
|
urata raw mah fratilor
|
pickup restilizat cu 4x4 destul de convingator .
|
e frumusica da spatele lasa de dorit
|
urata :D :lol:
|
In afara de spate, acele jante si spoilere fata/spate o fac sa arate mai bine. Cat despre acel "SUV" din poza de mai sus, banuiesc ca e doar platforma tehnica in probe, nu cred ca ar cumpara cineva o masina care sa arate asa.
|
tot il freaca atat loganul asta si nu schimba nimic care sa arate bine,dar ce vrem la pretul asta....in italia mcv-ul e destul de vandut....insa berlina mai putin
|
made in Romania...nici ca se putea mai bine
|
Off topic:da oare de ce toate parerile contra Daciei le au doar cei fara masini/permis?? Poate din cauza nfs-ului? visati cai verzi pe pereti?
On topic: e chiar draguta masina...mai ales partea din fata... |
| All times are GMT +2. The time now is 16:49. |
- Copyright 2026 4Tuning