Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   AG Excaliber by Audronis Gestautas (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/79435-ag-excaliber-by-audronis-gestautas.html)

blughost 30-05-08 12:52

Re: AG Excaliber by Audronis Gestautas

de prost gust.....cat incape...si sincer sa fiu nici seria 6 prezentat acum cateva zile nu mi-a placut...

THX-1 30-05-08 12:58

Niste retardati!!...

camatarunutu 30-05-08 13:02

interesanta... dar detalii putere,cuplu chestii...??? sau st alea de la CL? , oricum misto atat k e plina de kit, oare cat ar cere pe ea dak ar vindeo???

madboy 30-05-08 13:13

Este foarte trist faptu' ca unii au banii si posibilitatea sa faca ceva.... si fac hidosenii ca asta .... Este absolut ORIBILA !!!! Si problema mai grava e ca sunt unii care spun ca e marfa !!!!! NO F****** COMMENT !!!

andi_cimpean 30-05-08 13:31

NU CUNOASTEM DAR NE DAM CU PAREREA IN TOATE DOMENIILE. Masina este impunatoare si pun pariu ca tot cei care au comentat azi aici daca ar vedea-o LIVE nu ar mai comenta atat. Oricum cred ca omul s-a uitat la emisiunea aia de pe Discovery cu indianul si englezul ala "Chop Shop". Tot respectul meu pentru meseriasul care a facut masina.

mrbubu 30-05-08 13:37

frate dak ai $$ ce mai conteaza ce faci...cand ai $$ ideile vin si stand pe WC asa k nu m-ai au rost comentariile:))..omu asa a vrut asa a facuto....restu nu m-ai conteaza chiar deloc:))....

kronos_e36 30-05-08 13:39

e o provocare dusa la extrem....gusturile nu se discuta...scopul este sa atraga orice privire...si fara suparare....REUSESTE

ESPinoza 30-05-08 13:46

depinde ce fel de priviri. ca si eu daca merg in p**a goala pe strada atrag priviri.

e oribila. nu inteleg de ce aleg masini ca cl sau seria6 sa le distruga ..

Snoopy 30-05-08 13:46

Exagerata...din profil parca e un tractoras cu rotile alea..

boy_wonder 30-05-08 14:04

oare cum sa strici unul dintre cele mai frumoase coupe-uri, CL W215, si sa faci asa uratenie?
e clar ca lituanienii ar trebui sa fie invatati ce inseamna bunul gust, se pare ca dominatia rusa i-a afectat rau de tot, poate chiar mai mult decat ca pe noi..

devians 30-05-08 15:08

spectaculoasa....

steffan 30-05-08 15:29

imi place spatele :)

voro 30-05-08 15:35

a sticat frumusete de mercedes!

skoda boy 30-05-08 15:41

Grila radiatoruli e o mega copie dupa maybach exelero....

anto_radu 30-05-08 15:42

Ce rost are sa pui cristale in masina???? sa o ti pe post de bibelou???? mi se pare cea mai mare prostie sa ai o masina klumea shi sa o ti in garaj, oricum la masina asta numa spatele ii fain in rest ii totu prea exagerat, pacat de mertzanu ala....

All times are GMT +2. The time now is 11:13.

- Copyright 2026 4Tuning