![]() |
Re: FILTRE de POLITIE + RAR !! ATENTIE MARE !!
kidule ... te intreb si eu ceva ... tie nu-ti mai expira frate nr alea ?:)
|
nici nu cred ca le mai are pe masina parca asa am auzit :))...ce ai patit kidule .. ti'ai luat talonu inapoi ? saau am fost eu prost imformat ?
|
Quote:
eu l-am zarit ieri pe Brancoveanu cu masina , deci nu stiu sa fi ramas fara talon !! poate ne zice chiar el cand intra care e treaba !! :rolleyes2:idea::arrow: |
are dovada 15 zile :)
|
poti sa o dai la dezmembrat :)))))
|
Ianis nu te cunosc,AlexGTI la fel,in primul rand puteati sa ma intrebati pe pvt,in al2lea rand NU nu`mi mai expira numerele ALEA...
Momentan nu e pt dezmembrat,ca deh prea multe victime a facut si ea... Si DA am talonul suspendat,momentan sper eu,pana una alta am dovada cum a zis Shadow pe 15zile... Sper sa o rezolv cat mai curand... P.S.: Threadu asta e pt altceva nu subiect de discutii pentru numerele & masina mea |
Ba baiatule da dur te-ai facut mah de la o vreme:))))))
|
da , aici suntem ca la din dragoste .... tu ti-ai spus of-ul iar noi din dragoste am dezbatut subiectul in detaliu :)
|
ba ne cunoasteam .tre sa imi pun neaparat bursu la user ? :))) ti'am zis pt ca stiu din sursa sigura ca ai talonul ridicat si cat te costa sa ai actele in regula ... deci :*:) oricum sper sa ti le recuperezi
|
A plm scuze:oops:,mdea e luat cateva zile :-j..."of`u" nu l-am spus la sectiunea asta,ci un rand mai sus:lol:,si nu m-am facut dur,eram negru in ceru gurii de mic:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
|
nr dp masina tzi le ia daca nu ai asigurare...
deci daca nu prezinti talonul in schimb dai asigurarea esti ok iti da amenda ptr ca n-ai talonul :) nu-i asa domnii militzieni ? :D |
dar nu verifica daca ai talonul ridicat dintr-un motiv anume ?
|
Quote:
Cretinii de pe Bd. Unirii m-au oprit pe mine sa ma intrebe de ce imi urla asa rau tobele k m-au auzit de la 10 km (am tobele originale ale masinii) Chiar nu am nimic cu politia romana dar cand vezi unii atat de..:rolleyes2.. iti vine sa-i iei la picioare. Cum sa intrebi la o masina de 360 cp de ce ii urla tobele :idea: |
pai..
si nu le-ai explicat? |
Ba da le-am spus ca e sparta toba
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:00. |
- Copyright 2026 4Tuning