![]() |
Repet intrebarea sau mai astept? 8)
|
@ Rellaxx : In regulament la punctul 3.8 este specificat ce se poate face si ce nu se poate face la nivelul habitaclului la fiecare divizie in parte.Pt categoria Street citeste punctul 3.8a.Mersi.
|
Salut la toata lumea. Ma bucur ca in sfrasit db drag a intrat si la noi in tara. asteptam evenimentul cu nerabdare si daca se poate, mai multe detalii asupra locatiei. Din Craiova venim minim 4 masini.
|
Sper sa nu fie de anvergura celui de cascadorie.https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=10889
care s-a tinut sub ochii a cca 100 persoane plictisite de asteptat si obosite de o demonstratie slaba. |
Din punct de vedere organizare,de data asta sunt convins ca va fi \"ca la carte\".Cunosc organizatorul si stiu ce spun.Aparatura de masura a fost procurata,totul e pregatit,inclusiv locatia.
In mod categoric VA FI o competitie care se va desfasura corect. In privinta participantilor,nu ramine decit sa speram ca vom fi intr-un numar cit mai mare.Deja cu o parte din ei tin legatura si se lucreaza TARE la prepararea masinilor. |
In urma unor discutii am aflat ceva mai multe detalii privind desfasurarea evenimentului si seriozitatea organizatorului. O sa fiti surprinsi de nivelul la care se va lucra, cat de impartial va fi juriul si cat de profi se va juriza. Tind sa cred ca este competitia de acest gen cel mai bine organizata. Detalile suplimentare le va oferi organizatorul destul de curant. Legal Racing va recomanda aceasta competitie a decibelilor. Mult succes! |
In legatura cu inscrierile...
Stie cineva detalii in legatura cu inscrierile la dB DRA?
De unde pot procura un formular de inscriere...etc. Multumesc anticipat |
DB Jams Volume 7 sau 8... De unde procuram discurile ORIGINALE? Cine le pune la dispozitie? Si chiar....care dintre ele va fi folosit anul acesta?
|
Re:
Quote:
Quote:
|
Re: In legatura cu inscrierile...
Quote:
Iti vom trimite un PM cu toate detaliile. Intre timp se poate studia regulamentul postat mai sus. |
Aproape ca sunt hotarat :) asha ca precum zice avatarul meu dB Drag extreme class here I come... Imi ashtept concutentza cu drag, asha ca baietzi punetzi mana shi muncitzi ca avetzi cu cine concura, pune-tzi mashinile la punct ca timpul zboara.
|
Din curiozitate, cu ce intri la EXTREME?
|
cu matizu meu :D
|
NOW I KNOW :wink:
|
da' cum mai stai cu curentul?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:05. |
- Copyright 2026 4Tuning