![]() |
nu m-am uitat pe site.yo am o versiune destul de veche.5-u...akuma sa vad dak mai merg cd-urile.intradevar parca in jur de 300mb are programul.dar fara aditionale...texturi si alte vrajeli.
|
deci ziceti ce facem ?:D
ne bagam ?? sau nu ... da mai intai zice`ti de unde sa`l luam ! |
manilor abea asteptam sa trecem la ceva mai nou!SUNT 200% pentru 3dmax.ma bag.deja l-am instalat:3dmax studio V7.este pe 3 cd-uri si ocupa instalat numai 500 mb(aproximativ).sunt dornic sa invat tainele acestui program...dar de unde? :(
|
ia hotarati-va si paote fak yo sau altcineva upload(vorbiti unu cu admi sa vedeti dak avem voie)... :wink: :D
|
nu faceti upload aici daca vreti pune`ti un link catre un site din afara
|
Eu ma bag pentru ca stiu ceva din el :lol: :!: Da cineva din noi toti ar trebui sa caute turtoriale :!: Eu o sa va dau un site de unde sa luati un film de 53mb da am o problema ALA NU E PENTRU 3ds max e pentru un program apropiat. Am un prieten care se cam pricepe la programul ala O SA-L INTREB SI O SA VA SPUN SI VOUA.
DE ACORD :?: :?: |
Re:
Quote:
|
De ce sa tac?
Am tot dreptu sa dau maseaje pe topicul asta :!: :!: Ce nu iti convine?! |
euueueueueue .. din start clar .. asta v-am zis shi eu ... da nu ati vrut :roll:
a da .. eu l-aam luat azi de pe imesh .. are 70 mb :twisted: v6 |
Blowwind te rog... !
Pe mine unu nu ma intereseaza 3dmax`u...merg pe adobe...acolo as vrea sa ma specializez. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
nu se ofera nimeni sa ne invete sa lucram in 3dmax? :( niste tutoriale ar prinde bine...
|
:lol: Cine vrei sa te invetze? Tu crezi ca totzi fac ca mine? Astept si eu un tutorial, macar o janta cum se lucreaza :(
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:44. |
- Copyright 2026 4Tuning