![]() |
Re: Intamplare ciudata , funny dar nu pentru mine ..
Quote:
1) BINE AI PATIT MAN!!! MA BUCUR!!! Asta ar trebui sa pateasca toti cei care vor sa plateasca traseul!!! Chiar si mai rau!!! ...tu ai incercat sa vii aici sa postezi si noi sa te compatimim nu??? Saracu de tine...cum ai platit tu traseul si gaboru tia tras teapa ca nu tea trecut...BINE TIA FACUT!!! Si eu sa fi fost in locul tau nici macar nu mai postam faza asta...ca aveam minimul de neuroni sa imi dau seama ca ma fac de cacao in mod PUBLIC!!! 2) Aici nimeni nu o sa iti spuna "BRAVO!!" sau faze de genu ca incerci sa mergi la blat cu examenul la traseu... 3) La inceput chiar mia placut descrierea ta...ai masina...ai strans bani si ai inmatriculato...foarte fain...dar sa platesti k sa treci traseul??? NU MAI SPUN NIMIC...ai prins ideeaa...strange bani si fa un transplant de neuroni :)) si dupa mai incearca odata la traseu ;)...(nu ai inteles...NU DA MAI MULTI BANI!!! NU DA DELOC!!! Cand o sa meriti ai sa treci ;) ) Imi cer scuze pentru limbajul agresiv folosit dar datorita tipilor ca tine...care isi platesc traseul si faze de genu...ajung lambourile botite...oameni morti si tot asa... PACE (cred ca team trezit la realitate) |
| All times are GMT +2. The time now is 06:42. |
- Copyright 2026 4Tuning