![]() |
au aceleasi dimensiuni ca si neoanele normale? la mine pe masina nu pot pune neoane ca le sparg prea repede...e prea joasa....si la pisica e drept sub masina..deci neonu e cel mai jos si cu ala dai prima data.......mai ales ca eu mai frec cu tobele pe jos :lol:
|
m-am uitat pe al doilea site si nici nu is asa de scumpe 400$ ... :lol:
|
sunt kitul ufo de pe site-ul http://www.litewave.co.uk/digital_lighting_area.asp
am impresia ca sunt mai subtiri pt ca nu sunt neoane sunt niste leduri si s-ar putea sa poti sa le pui ca eu le-am vazut pe un smart roadster care avea garda la sol de doar 2 inchi(asa a zis el nu stiu cat vine in cm). nu stiu unde le-ai vazut la 400 de $ ca ar fi bine da alea de care zic eu sunt din UK si tre sa platesti transportul pana in romania(surprinzator livreaza si la noi :D), fara transport costa 730 de euro. deci eu intreb doar atat merita sa dai peste 1000 si ceva de euro pe asa ceva si cati dintre voi ati da banii astia ? |
uite aici http://www.digitalcarlighting.com/co...arter-pack.php
...kitul de \"6 stick\" cred ca se refera la 6 neoane cu leduri e Price: $419.99. Daca sunt mai subtiri ca neoanele normale m-as baga sa le cumpar..... Kitul de \"2 stick\" e Price: $249.99\" mai ieftin.... Complete package includes: # 6 Morphsticks # Central Processing Unit # Wireless Remote Control # Mounting hardware # Jumper cables # Manual, Installation, User Guides |
uite ce-am gasit pe ebay.
NEW - UFO Underbody Under Car LED Kit FREE Remote Control! FREE Worldwide Express Shipping! PayPal Buyer Protection Program $274.99 - |
care se baga la o comanda? :lol:
|
pai aia cu numarul de culori nu stiu cum o face
pretul este destul de mare pt ca: 1) ledurile tre sa fie forte puternice (sa dea multi candeli) si astfel de leduri costa 2) pui 1 led la 5cm sa zicem (maxim maxim). 2 baghet scurte 2 lungi cate leduri trebuie minim? 3) vrei culori multe ? cu 2 leduri de culori diferite poti obtine 3 culori 3 leduri de culori diferite puse una langa alta obtii 7 culori x leduri de culri diferite obtii 2 la x - 1 culori sper sa nu fi gresit (oricum nu poti face prea multe culori) 4) ca sa le controlezi pe fiecare in parte tre sa tragi ceva mai mult fire 5) multe chestii mici multa manopera, multa manopera cosat mult 6) \"manopera\" la programarea unui microcontroler e destul de scumpa asat cand faci chestii unicat , cand faci productie de serie se amortizeaza (asa ceav i nromnia poate fi considerat daca e facut aicea cam unicat) PS: zicea cineva ca nu poate sa puna neoane ca da cu ele de pamant, neoanele de obice ise pun mai sus decat pragurile si majoritatea masinilor permit un astfel de montaj, iar neoanele ca cele de la street glow sunt facute dintr-un material destul de flexibil, am pus mana pe asa ceva si poti sa-l arcuiesti ca mcum se arcuieste lemnul de la arc (cand sta cu coarda pe el nu cand tragi cu sageata), parerea mea e ca astea sunt neoane de pus sub masina nu ce se gaseste la noi in targ sau daca vrei o solutie cauta (mama ei ca nu stiu cum se numeste in romana) susrse de iluminat reci, si vezi ca exista pentru aplicati iauto si barci un fir intre 2 si 6 mm in diametru cre lumineaza foarte puternic, e mult ma iieftin comprativ cu neoanele problema cea mare este ca se alimenteaza la niste tensiuni foarte mari 6.000V - 20.000V dar gasesti de cuprat pentru ele sursa de la 12 volticare face voltajul acela (cam 20-30$ o sursa cu cat pui firul mai lung cu ata e mai scumpa sursa) si poti pune fir dinacesta sub masina, sau exista pladbanda sau chiar folie dinacesta care lumineaza (la extrem daca are careva chef poate sa-si faca careva 2 dungi ca la dodge viper si sa le ma is iaprinda noaptea ;) sau sa-si faca toata masina asa - exista folie dasta pentru exterior e putin sub 200$ metrul patrat ) care vrea sa-si faca masina pom de craciun are la solutii de nu o sa stie de unde sa aleaga, bani sa aiba |
pai am gasit pe ebay...am scris mai sus...280 $ ice led.....acu nu stiu cut de gros o fi tubu....ca as comanda....
|
daca ar fi sa-mi iau nu-mi iau de pe ebay(ca poate ma tzapesc conationalii:D) si imi iau neaparat ufo pt ca le-am vazut cu ochii mei(pe smart roadsteru ala) si stiu ce pot sa faca.
aR99bMw daca nu poti sa-ti pui underbody lighting uita-te pe siteu litewave la iluminare interioara pt ca poti sa ai aceleasi efecte care le-ai vazut in clipuri si in interiorul masinii la pedale, boxe, sub scaune etc. |
io imi iau de pe ebay....UFO...alea..... :D
|
cand le primesti si le instalezi sa faci si tu un filmuletz sa vedem si noi :D
|
NU am putut sa vad filmele dar din poze si din comentarii mi-am dat seama cam despre c este vorba... eu am vazut ceva asemanator la Costinesti la un baiat cu un Audi A4 (parca) niste neoane care isi schimbau culorile(cred k avea vreo 7 culori)....erau destul d dragutze
|
Misto kitul. Dar cine isi pune asa ceva pe masina trebuie sa aibe grija ca foarte usor poate sa o \"scape\" in tiganeala. Adica nici prea multe culori nu merge. Iese urat. Parerea mea e ca maxim 3-4 culori sunt de ajuns.
|
mai intai sa-si cumpere cineva, si dup-aia vedem ce e tiganeala :D eu unul, daca as avea, mi l-as pune pe Sound Mode sau pe RPM Mode :peace: :peace: :peace:
|
vad ca n-ati inteles ceva nu e vorba de schimbatul culorilor ci de efectele vizuale pe care le poate produce acest kit. poti sa ramai la 2 culori pt tot restu vietzii tale dar efectele pe care le poti face sunt infinite(venind vb de sound mode, controllerul are mufa audio in :headfones)
deci nu e vorba ca devine pom de craciun(in filme chiar este mentionat faptul ca sunt setate pe infinite colours) P.S.: pls, aR99bMw, grabestete cu achizitia ca vrem sa le vedem si noi in actiune :peace: |
| All times are GMT +2. The time now is 06:22. |
- Copyright 2026 4Tuning