![]() |
imi place orice tip de fata....la culoarea parului vorbind...pentru ca este doar o caracteristica....femeia e tot femeie...
dar ma atrag mai tare blondele...nu stiu de ce |
brunetele sunt :shock:
|
Re:
Quote:
si voi restu ce aveti cu ochii mei??? :D ps:despre optionalele alea:in primul rand sa fie bruneta si sa aiba un posterior k la carte.....stiti voi...akuma fecare cu gusturile lui.... :twisted: |
mie brunetele mi se par mai.....misterioase.....
voua nu vi se pare? |
sunt cele mai reusite , sa-ti dau un ex.
toate piesele de muzeu care le-am vazaut in spania erau brunete .... roshcate... blonde... neahhh ... brunete frate ;) numai piese ... |
nush dar.....blondele mi se par mai.....\"comune\"
no offence blondelor,I still love u |
1 Attachment(s)
ce ziceti de tipa asta?
|
Re:
Quote:
|
:chuckel: :chuckel: :chuckel: :chuckel: :chuckel: :chuckel: :chuckel:
deshi prietena mea(theba)e bruneta...mie imi plac blondele..nu pt ca sunt eu blonda...pt ca au ceva special...nu toate bineintzeles...mai sunt shi alea blonde de la natura....care.. :weirdface |
2 Attachment(s)
cea mai foc bruneta ... dupa parerea mea
|
BRO sunt la tine acasa facute pozele :wink: .Ori ce sar zice pentru mine nu se compara cu Blondute :peace: :peace: ,nu zic, nu la restu sunt toate fetele frumoase dar raman cu o slabicune pentru o Blonda :tenisclap
|
1 Attachment(s)
mah femeia trebuie sa aiba ceva special...sa aiba un farmec aparte si atunci nu mai conteaza ce culoare are la par,pana la asta fiecare cu ce 'slabiciune' are......zic yo...
p.s.:uitati, tipa asta...a fost bruneta..... :roll: |
cum se cheama o blonda vopsita roscata?
inteligenta artificiala |
Re:
Quote:
|
madskilz nu mai pune frate poze d`astea :lol:
bataie mare intre blonde si brunete yo tot pe mana blondelor merg :D |
| All times are GMT +2. The time now is 21:42. |
- Copyright 2026 4Tuning