Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Un supercar si mai supercar: Ferrari Enzo by Edo (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/78998-supercar-supercar-ferrari-enzo-by-edo.html)

Big_85 27-05-08 00:12

Re: Un supercar si mai supercar: Ferrari Enzo by Edo

mai bine lasau jantele standard...din punctul meu de vedere este printre cele mai tari masini din lume si modelul asta mi se pare apogeul la Ferrari...pe rosu era mai tare decat galbenul asta

Ozeze 27-05-08 00:24

urate jante !! in rest .. .supercar

robertzel86 27-05-08 01:19

intersant....jantele nu prea se potrivesc..

Prestige 27-05-08 07:09

Supercar-ul supercar-urilor....(desi suna ca dracu) tot FXX Evoluzione ramane.....cu ai sai 860 de cai si toata tehnologia Ferrari posibila.....de fapt nu toata...ca de....se pregatesc sa mai goleasca niste buzunare cu un urmator upgrade sau chiar cu un nou bolid de sine statator pentru programul acesta......
Si aici nu vorbim de ce Nea Costica ce si-a pus filtru de aer si chip pe "Enzo" ci de Edo...care nu-s amatori nici de departe....au cateva proiecte chiar mai indraznete (gen MC 12 XX) si au demostrat ca stiu ce fac.....
Aaaa...si iar comentam jantele la un hight-performance supercar....ca altfel n-am fi noi.....

adrian46 27-05-08 08:12

ce discuri de frana are:X:X: ...la ce putere are,franele trebuie sa fie p masura:D

ciprian.20 27-05-08 09:58

e super masina

SV25MBN 27-05-08 13:52

Masina arata bine si are si performante pe masura, dar totusi jantele alea? :) Ca aspect strica cu totul masina.

getedoi 27-05-08 14:02

Quote:

Originally Posted by Prestige (Post 1555553)
Supercar-ul supercar-urilor....(desi suna ca dracu) tot FXX Evoluzione ramane.....cu ai sai 860 de cai si toata tehnologia Ferrari posibila.....de fapt nu toata...ca de....se pregatesc sa mai goleasca niste buzunare cu un urmator upgrade sau chiar cu un nou bolid de sine statator pentru programul acesta......
Si aici nu vorbim de ce Nea Costica ce si-a pus filtru de aer si chip pe "Enzo" ci de Edo...care nu-s amatori nici de departe....au cateva proiecte chiar mai indraznete (gen MC 12 XX) si au demostrat ca stiu ce fac.....
Aaaa...si iar comentam jantele la un hight-performance supercar....ca altfel n-am fi noi.....

jantele ca jantele, dar pe mine ma amuza replicile cu "la drumurile din romania" :lol::lol:

oricum, bravo edo.finut de tot facuta.

VWluci 27-05-08 17:09

arata bestial, sunt curios la ce pret o fii!

Marius_mym89 27-05-08 23:11

jantele alea nu sunt prea frumoase dar cred ca au fost facute pt a fi usoare... in rest respect e tot ce poti zice...

RUDY20140TDI 28-05-08 09:48

Frumos supercarul asta.
Iar de poneii din spate nu mai incape vorba.

UNLORD 28-05-08 18:48

Imi place din orice unghi! Culmea ca exista si o versiune de circuit FXX mai puternica (facuta de Ferrari)

apache 28-05-08 19:55

iubesc jantele alea. chiar imi place de mor, nu inteleg ce-i asa urat la ele....o fac deosebita...ma rog,nu ca nu ar fi deja....e vorba de gusturi si mie personal chiar mi se par superbe

adrian_tl30 29-05-08 14:19

super frumos... si performante bune

All times are GMT +2. The time now is 13:24.

- Copyright 2026 4Tuning