![]() |
Re: Intrebare pt cunoscatori golf 2 si restu:D
Cauta suspensii ta tehnix sau raceland, sunt peste JOM si FK la calitate si sunt la pret destul de bun. ebay.de
|
am rezolvat problema asta...am pus FK reglabile fata spate...arcuri albastre...2x arcuri pe telescop
inca nu am testat masina ca ii la atelier legat de raceland am avut si sincer nu mi-a placut deloc...ta tehnix nu stiu ce sa zic..o fi ok.... |
Quote:
|
in primul rand calitate in sensul ca nu a tinut,iar apoi(era fixa)s-a lasat destul de repede...si era cam rigida prea....
H&r ii tata lor insa au pret sau ceva Kw-uri mai moderate sa zic(nu de alea cu 1000eu) in rest depinde cum nimeresti,si cu FK am fost multumit,oricum caut sa fie sport in sensul ca daca ii lasata masina jos adica roata ii aproape de aripa in viraje si hopuri sa nu imi atinga...atat,ca nu is racer...si sa fie totusi si moale ca la drumuriile noastre asa distrugi cam tot in fine...oricum deja ii rezolvata treaba asta |
nu stiu daca voi posta la topicul corect
dar am o nelamurire cu clima pe golf 2 ce sisteme se potrivesc pentru ca original de golf 2 nu prea gasesc,se gaseste... ce alte modele ar fi ok,si care este procedeul in sensul dificultatii(greu de facut,usor,se merita,nu se merita....se poate,nu se poate) multumesc |
| All times are GMT +2. The time now is 20:30. |
- Copyright 2026 4Tuning