![]() |
Pe clio bicorp este motorul asta de 65 de cai si ala de 80. Posibil ca asta de 65 de cai sa se vanda numai in lumea a 3-a.
|
era necesara o versiune diesel iar motorul este de ultima generatie... nici nu se compara cu tractorul solnitzei 1.9 D
|
varianta break din spate imi pare cam aiurea :? cat despre diesel daca ar avea macar vreo 75 de cai ar fi mai mult decat ok, totusi e masina mare....dar ori cum e bine si asa
|
varianta break mi se pare a DRICK!!! cat despre varianta diesel...e bine venita,da puteau sa puna si varinata de 80 cp....pun pariu ca erau clineti :lol:
|
ba da ce penal ararta dacia logan breck.(imi cer scuze pt fanii marcii).
eu as fi adoptata pt motorul mai puternic pe benzina.(parerea mea) pt ca sunt multi oameni care pt asta o iau.merge un motor de megane ceva de 16 valve. |
Re:
Quote:
|
Cu cip (250-300 EUR) scoate probabil 85CP din ea deci merge... iar consumul... e bun.
Break-ul insa ar trebui sa aiba sloganul : \"Dacia Logan Break: Acum o poti rasturna si mai usor !!! \" |
mda.. e nasol tare cu stabilitate.. duminica au decedat 2 pers iar a treia e in coma dupa ce loganul in care se aflau \"si-a luat zborul\" de pe sosea si s-a oprit intr-un copac.. :roll:
|
deci break-u.....daca iei unu negru,vopsesti niste cruci pe geamuri.........
|
kiar ca parca-i dric, ce penal arata...
|
breakul este facut pe calculator.am vazut pozele la rezolutie mai mare un pic si se vede clar de tot k sunt la katerink.asa k linistiti-va...pentru moment :D
ps:loganul este o imitatie de masina....parerea mea ps2-tata are logan si merge foarte bine.... |
Re:
Quote:
|
yo am ramas total dejamagit de aceasta combinatzie. asta pentru ca:
1.pt ca este un motor f slabutz adica pt logan nu prea ajungea 75 de cai ai benzinei 1.4 ca romanu' care are logan crede in general (ce am vazut pe strazile romaniei) crede ca are super masina si intrain depasiri iar masina practic demulte ori refuza sa accelereze. 2. era o lista cu date tehnice in posturile anterioare referitor la loganul diesel. si am ramas surprins ca apare pe acolo un cuvant cam ciudat pt dacia : turbo si chiar m-am speriat. daca are o turbina pe acolo ar trebui sa fie ceva mult am puternic. ma gandesc yo tzinand cont si de consum 3. problema consumului. poate am prea multe pretentzii dar tata are o skoda 1.9 de 110 cai are un consum reala de motorina casi loganul. si nu cred ca se compara in sensul ca ar trebui cevaschimbat pe acolo. stiu o sa zicetzi ca dacia are 1.5 (si defapt are 1.46 adica mai are destul pana la 1.5 :twisted: :lol: ) ma gandesc ca trebuia sa aiba cel putzin vro 85-90 cp. yo chiar il asteptam loganul diesel dar am ramas dejamagit. asta e parerea mea poate e gresita dar asta gandesc . |
logan diesel = cea mai proasta afacere .nu era deajuns ca tragea prostasta pe benzina?
ati vazut reclama la logan pe motorina :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D gata ca am ras destul |
le-a iesit mult prea scumpa.
hai sa zicem ca masina de 5000 de euro numa la mythbusters o s-o vedem dar sa ne gandim ca tot ce-a fost ... uhm.. proiectat sa zicem, a fost caroseria. motoarele existau deja (ca sunt vechi nici nu mai discutam) iar sasiul provine de la nu stiu ce model de nissan. sa ne uitam un pic la ce se poate gasi de la alti producatori in jurul valorii de 8000 de euro (preturile sunt cip acolo unde e cazu): - chevrolet kalos 1,4 benzin, 83 cp - 7.600 - 8.100 euro - daewoo cielo si cu variante gpl - 7.900 - 8.400 euro (da, deja e invechita, nu are designul fresh al loganului, stiu am mai auzit asta) - hyundai getz - de la 7.000 euro - hyundai accent - de la 6.900 euro - renault clio symbol - de la 6.700 euro - fiat punto 1,2 benzin, 60 cp - 7.900 euro - peugeot 206 1,1 diesel - de la 7.500 euro o parte din modelele astea (in special hyundai) avand garantia, care la logan costa extra, inclusa in pret si e si mai mare. sigur, marile avantaje ale achizitionarii unui logan sunt ofertele oarecum convenabile de creditare (+ ceva facilitati parca) si servisu relativ raspandit. asta tot nu justifica pretul final al masinii. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:10. |
- Copyright 2026 4Tuning