Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunicate cluburi (https://forum.4tuning.ro/54-comunicate-cluburi.html)
-   -   Comunicat LR - Casa poporului - ora 21 - intalnire auto (https://forum.4tuning.ro/54-comunicate-cluburi/7880-comunicat-lr-casa-poporului-ora-21-intalnire-auto.html)

SEBASTIAN 06-09-05 16:39

puteti veni si pe jos nu trebuie decat sa stam de vorba pentru un proiect viitor destul de apropiat.

B-14-BYE 06-09-05 18:10

sal

sunt membru crazy drivers. stau in buc. masina e in constructie .. pot veni pe jos ... cu toate ca nu prea cunosc pe nimeni :)

SEBASTIAN 06-09-05 19:18

E chiar recomandat!

NSL_Doru 06-09-05 19:34

Nu e o simpla intalnire ... chiar daca asa se incearca sa se induca aceasta parere ! Un anunt in mare graba ... un proiect in viitorul apropiat ! :roll: Mai incercam odata .... Are vreo legatura cu SIAB 2005 ? ? ?

SEBASTIAN 06-09-05 19:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"NSL_Doru\"
Nu e o simpla intalnire ... chiar daca asa se incearca sa se induca aceasta parere ! Un anunt in mare graba ... un proiect in viitorul apropiat ! :roll: Mai incercam odata .... Are vreo legatura cu SIAB 2005 ? ? ?

Sau o etapa ampla pe o locatie noua?
Pe 24 antrenamente + calificari si pe 25 concursul?
Sau poate cum spui la SIAB, cine stie?
Ori amtrei?
Noi am vrea una pe seara!
Mai e putin si se va afla!
Dar poate nu chiar in seara asta.
Oricum lumea e aici asteapta, vrea, dar poate organizeaza altii nu-i asa?

EvLSant0S 06-09-05 19:42

e 8 48 .... :)
aveti 12 minute :P hurry up :D

SEBASTIAN 06-09-05 19:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
e 8 48 .... :)
aveti 12 minute :P hurry up :D

Da asa este!

NSL_Doru 06-09-05 19:54

M-am prins relativ usor ... intr-un fel ! Nu e rau ... poate creste cota evenimentelor calitativ ! :wink:
La faza cu organizatul de catre altcineva ai spus-o pe vreo 3-4 topicuri ... stii si tu bine ca nu sunt posibilitati !
Multa bafta cu proiectul ! Poate aflam ceva in viitorul apropiat ... cine stie ... poate ... poate :wink:

SEBASTIAN 07-09-05 06:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"NSL_Doru\"
M-am prins relativ usor ... intr-un fel ! Nu e rau ... poate creste cota evenimentelor calitativ ! :wink:
La faza cu organizatul de catre altcineva ai spus-o pe vreo 3-4 topicuri ... stii si tu bine ca nu sunt posibilitati !
Multa bafta cu proiectul ! Poate aflam ceva in viitorul apropiat ... cine stie ... poate ... poate :wink:

Sunt o gramada care ar avea posibilitati doar ca-i doare-n pix.
Si altii care in loc sa mearga inainte, trag inapoi ...

SEBASTIAN 07-09-05 06:48

Cred ca se poate inchide topicul nu-si mai are rostul.

NSL_Doru 07-09-05 08:38

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"

Cred ca se poate inchide topicul nu-si mai are rostul.

Fara sa ne spui si noua concluziile intalnirii ? Pacat ... ma asteptam la mai mult ... Succes in continuare !

blazeyblaze 07-09-05 11:48

topic inchis
il voi redeschide la cererea lui Sebastian sau al vreunui reprezentant LR

All times are GMT +2. The time now is 12:31.

- Copyright 2026 4Tuning