![]() |
puteti veni si pe jos nu trebuie decat sa stam de vorba pentru un proiect viitor destul de apropiat.
|
sal
sunt membru crazy drivers. stau in buc. masina e in constructie .. pot veni pe jos ... cu toate ca nu prea cunosc pe nimeni :)
|
E chiar recomandat!
|
Nu e o simpla intalnire ... chiar daca asa se incearca sa se induca aceasta parere ! Un anunt in mare graba ... un proiect in viitorul apropiat ! :roll: Mai incercam odata .... Are vreo legatura cu SIAB 2005 ? ? ?
|
Re:
Quote:
Pe 24 antrenamente + calificari si pe 25 concursul? Sau poate cum spui la SIAB, cine stie? Ori amtrei? Noi am vrea una pe seara! Mai e putin si se va afla! Dar poate nu chiar in seara asta. Oricum lumea e aici asteapta, vrea, dar poate organizeaza altii nu-i asa? |
e 8 48 .... :)
aveti 12 minute :P hurry up :D |
Re:
Quote:
|
M-am prins relativ usor ... intr-un fel ! Nu e rau ... poate creste cota evenimentelor calitativ ! :wink:
La faza cu organizatul de catre altcineva ai spus-o pe vreo 3-4 topicuri ... stii si tu bine ca nu sunt posibilitati ! Multa bafta cu proiectul ! Poate aflam ceva in viitorul apropiat ... cine stie ... poate ... poate :wink: |
Re:
Quote:
Sunt o gramada care ar avea posibilitati doar ca-i doare-n pix. Si altii care in loc sa mearga inainte, trag inapoi ... |
Cred ca se poate inchide topicul nu-si mai are rostul. |
Re:
Quote:
|
topic inchis
il voi redeschide la cererea lui Sebastian sau al vreunui reprezentant LR |
| All times are GMT +2. The time now is 12:31. |
- Copyright 2026 4Tuning