![]() |
De unde pot sa iau niste blocuri de distributie ? cu sigurante ?
Multumesc . |
Intreaba-l pe Wise Guy sau falconeti
|
3 Attachment(s)
Poze.
Cum vi se pare ? Ar trebui cabluri mai groase? (Pana in blocul de distributie , dupaia este un AWG2 ) De subwoofere ... m-am razgandit .. o sa pun doua JBL W15GTI .. difuzoare de competitie .. si statiile .. cand fac rost de bani .. o sa le schimb ( numai alea de la subwoofere ) .. asta e clar ... si pe spate .. doua ovale din power series .. alea de 6 mil dupa ********** si pe fata doua power series de 10 cm .. la vre 3.5 mil .. tot de pe ********** . Am zis macar daca tot fac sistemu sa fie ceva bun ... urmeaza statiile ..si ... cam asta e ... |
Si .. inca ceva ...... cum impart semnalu din doua rcauri de la player .. in toate statiile alea .. crossover activ .. nu prea am de unde sa iau .. si .. oriucm e cam scump ....... deci .. e ok daca merg cu cablu RCA din line out .. din amplif in amplif ?
|
daca amplificatoarele au intrari si iesiri RCA, poate fi si asta o solutie... 8)
|
Si .. cutia ? cum vi se pare ?
|
Compresie nu ? Atunci mai trebuie intarita.
|
Si daca te gandesti la GTI-uri gandeste-te la si la o incinta B/R. Nu ca nu ar merge si in sealed. Dar obtii randament net superior din B/R cu ele. Incearca sa faci incinta din MDF de minim 18 mm, daca nu 21. Si ranforsari interne la difuzoarele astea. Neaparat.
PS: Ascunde cumva cablajuuuul. :lol: Toata lumea stie ca e acolo. NU trebuie sa se si vada. :wink: In rest, start frumos. Spor la munca in continuare! |
O singura intrebare:
Esti sigur ca iti intra in portbagaj???? Si eu am tot Cielo, si imi pare destul de mare. Sa nu ai surprize dupa aia!!! |
Acum am vazut ca pui GTI-uri ( sorry ).Ai F. mare grija ca difuzoarele alea au nevoie de MULTA putere sa cinte.....Si daca le dai putere,amplificatoarele alea trebuie sa aibe de unde sa se hraneasca.
Nu stiu daca ti-ai facut un calcul la ce inseamna alimentarea respectiva. Volumul in reflex la 15GTI e de 113 litri !!. Daca le pui in compresie pierzi jumate din eficienta,dar si cutia e mai mica 42 litri,si sunetul e mai controlat. Judec-o bine inainte de investitie ! |
Da ... pana imi iau statii .. o sa dau in ele cu 200 w ... ( pe bucata ) .. nu am mai mult ....... :( ... asta e.. macar sa fie difuzoarele bazate ... Prefer incinta sealed ... pt ca este mai mica ..... de ramforsare ... ce sa zic .... o sa mai pun .. asta e clar ... MDF este de 18 mm .. in boxe si placa de la mijloc este din doua bucati de 18 mm ...
Acum .. intrebare ... cum sa le fac pe alea sa nu poata fi luate de hoti ... ma gandeam sa sudez de caroserie niste tevi de otel .. in fata lor ... si porbagaju legat cu lant pe dinauntru cu lacat .. cum aveau astia la dacii mai demult ....... Oricum .. cred ca cu doua GTIuri de 15\" ... si cu statii marfa ... o sa vibreze asfaltu :) |
Da .. am uitat .. referitor la cablaj ... partea aia o sa vina in spate la bancheta .. in spatele statiilor ..... si nu o sa se vada ... :)
|
Am stat si mai m-am gandit ..... voi ce woofere ati pune ?
|
Stai ca ceva nu e bine aici. :)
Nu ai cum sa pui amplifurile spre bancheta. Iti spun si de ce. Ai o berlina. Ceea ce inseamna ca TREBUIE sa orientezi difuzoarele spre masina daca vrei sa obtii randament din montaj. Amplificatoarele nu prea au ventilatie sufocate intre bancheta si incinta daca le pui cum ai vrut tu. Gandeste un montaj care sa tina difuzoarele orientate spre masina si eventualele porturi de b-r la fel. Fie sa comunice cu cu habitaclul cu bancheta modificata, fie prin polita. Daca sunt sealed....e mai simplu. :) Si daca tot vrei incinte sealed, incearca ceva difuzoare gandtie pt acest tip de incinte. Vezi SX-urile de la Directed. Vom vedea curand cat am reusit sa scot din ele. :wink: Poate mult, poate putin. Cert este ca in b/r dau JOS si dau departe, daca intelegi ce vreau sa spun. Si nu ca asta ar fi fost scopul montajului. Dar pur si simplu asta fac. Fara sa le roage nimeni. :lol: Vezi JL la seriile de baza. Nu ai cum sa cumperi ceva prost de acolo. Directed ramane cea mai buna varianta pret/performanta pana acum, din cele incercate de mine. Daca ai buget putin extins, incearca ceva din seriile superioare de la GZ... |
Daca intrebi,eu cred ca 1 sub de 12\" sau maxim 1 de 15\".Daca faci in asa fel sa SCOTI in jur de 500-600 W rms din el va fi deja poate prea mult.
In legatura cu alimentarea,nu e vorba numai de cabluri !,prin cablurile alea tre sa vina curent MARE,de unde-l iei ?Baterie deep-cycle si alternator ai luat in calcul ? Alternatorul \"stock\" si bateria ordinara cu plumb pot face fata la un amplificator de max 50Wx4.Dupa,incep problemele..... |
| All times are GMT +2. The time now is 00:11. |
- Copyright 2026 4Tuning