![]() |
Re: Cel Mai Puternic Logan
Si marmota....
Da e loganu din slobozia 16v , alta axa , evacuare serpisori,filtre,soft , discuri frana perforate, racorduri flexibile la frane, susupensie sport etc....si da a facut hyundai si alte masini sunt filmulete pe youtube.... |
chiar nu mai stie nimeni nimik de vreun alt logan "facut" ..?
|
Quote:
|
Exista un logan diesel in cluj din ce am auzit ar fi pe la 140 Cp. Schimbat turbo si intercooler. Electronica facuta cred ca la Master Tuner.
|
auzisem ceva de 130 din 1.5 dci dar 140 suna beton...destul de mult pt el...totusi nu cred sa fi fost facut la MT ..daca era asa sigur era postat pe net...era intradevar ceva de laudat
|
Quote:
|
in ce vis ai vazut tu logan dci cu turbo? :-s
|
Quote:
|
Quote:
|
Deci toate loganele 1,5DCI stock au TURBO...(presiune mica etc dar exista) , iar varianta de 85cp are si intercooler(si alte modificari,injectoare,soft,cutie,etc)...revenind.. .Mai e un logan in bucuresti....(bestia rosie,unii il stiu,) e la baza un 1,5 de 65 dus pe la 108cp(cam pe acolo...) si inca nu e gata....vb cu proprietaru pentru mai multe detalii....
|
In loganul din cluj s-au investit in jur de 3000 E, estetic nu se remarca cu nimic decat evacuare dubla pe spate.
|
Loganul din cluj are puterea care am avut eu pe masina 105 cp si 242nm nicidecum 140 de cai, tot ce a facut la masina a facut cu ajutorul meu asa ca lasati exagerarile
|
Dar cei 105 Cp stiu ca sunt la roata, eu ziceam ce au zis prieteni de ai mei din cluj care il stiu pe tip ca ar avea 140 la volanta
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:28. |
- Copyright 2026 4Tuning