Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Primul Sarut/Intamplari/Regrete/Iubirea Vietii (https://forum.4tuning.ro/28-femei/7864-primul-sarut-intamplari-regrete-iubirea-vietii.html)

LaMishto 07-09-05 00:38

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Carmen\"
Cred ca pe atunci aveam tarate in cap si nu judecam oamenii prea bine...

Mda.. cam asa are si a mea acum :lol:

EvLSant0S 07-09-05 03:02

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GolfTuning\"
Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
trecand peste caterinca, cati dintre cei care au pus suflet , n-au regretat DUPA ?! ... ?

frate nus ...cati exista .... da eu mi`am facut alta parere despre fete :D care vreti sa o aflati prv me ... sau intrebati`l pe santos :D

first kiss .... stai ca imi amintesc .. pe calea calarasilor ... aproape ... de facultatea Hyperion cls a 7 park :D cu o anume Laura pl ora 2 si ceva :D ca o duceam acasa :D mama park imi si amintesc :D a fost mijto ... adik .... cu tipa asta am stat cel mai mult 3 luni :D a avut un sfarsit tragic.... da nu ami conteaza :D

era 2 si cate minute ? sau ai uitat ? ce masini au trecut pe strada atunci ? :) ce naiba ma, iti incarci memoria aiurea , tu esti un baiat destept , gandesti foarte limpede, mai ales dspr ele ..
te astept cu ... tanti aia :P

GolfuletzS 07-09-05 08:20

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"GolfTuning\"
Quote:

trecand peste caterinca, cati dintre cei care au pus suflet , n-au regretat DUPA ?! ... ?

frate nus ...cati exista .... da eu mi`am facut alta parere despre fete :D care vreti sa o aflati prv me ... sau intrebati`l pe santos :D

first kiss .... stai ca imi amintesc .. pe calea calarasilor ... aproape ... de facultatea Hyperion cls a 7 park :D cu o anume Laura pl ora 2 si ceva :D ca o duceam acasa :D mama park imi si amintesc :D a fost mijto ... adik .... cu tipa asta am stat cel mai mult 3 luni :D a avut un sfarsit tragic.... da nu ami conteaza :D

era 2 si cate minute ? sau ai uitat ? ce masini au trecut pe strada atunci ? :) ce naiba ma, iti incarci memoria aiurea , tu esti un baiat destept , gandesti foarte limpede, mai ales dspr ele ..
te astept cu ... tanti aia :P

da frate .... treaba ramene facuta :D pictures si pe urma tu stabilesti :D

nu da am tinut minte asta ...ca, chiar tineam la tipa aia ....si ala a fost si primul mare regret !!!

needBrain 08-09-05 02:36

stiti ce regret io cel mai tare?
ca dragostea doare....si inca cum......
dragostea(iubirea)poate fi comparata cu un drog,placut/a pe moment dar urmarile pot fi devastatoare

madfish 08-09-05 02:58

primul sarut ... era vacantza de vara, treceam a 7-a ... eram la bunici in Bucuresti ... tot ce pot sa zic : a fost o experientza \"uda\" ... nici eu nici ea nu stiam sa sarutam ... asa ca sa lasat cu \"apa\" :lol: :lol: :lol: ... pana am invatzat .. si dupa aia ... :twisted:

Mr.Nice 08-09-05 09:09

Primu' sarut a fost in vara dinspre a 5 a spre a 6 a, si mi-era al dracu' de frica k nu stiam ce tre sa fac... pana la urma m-am descurcat eu...

Apropo de asta, aici ar merge si IUBIREA VIETII MELE sau ceva de genu asta...

PEACE
:peace:

valib 08-09-05 19:51

Thx pt sugestie Mr. Nice!
so...tell us....u're big love:)

GolfuletzS 08-09-05 21:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
stiti ce regret io cel mai tare?
ca dragostea doare....si inca cum......
dragostea(iubirea)poate fi comparata cu un drog,placut/a pe moment dar urmarile pot fi devastatoare

pot sa ma \" laud\" ca am intalnit marea iubire.... pt varsta mea ...dar m`a dezamagit .. mult .... si am zis dc sa sufar eu .... ? trebuie sa stiu cum sa fac ca dragostea sa nu doara deloc ci din contra ..... nus asta e ... viziunea mea .... despre relatii in acest moment.... pana cand voi intalni o dragoste adevarata ..... LET`S PARTY !!! :D

cand voi intalni ..... pe aceea persoana care poate sa imi schimb parerea despre aceste ralatiii va anunt si pe VOi :D

ps: on topic marea mea iubire :D a fost Andreea .... ma rog e mult de povestit :D pot sa zic ca , cand o vedeam ... imi batea inima asa de repede ... ink imi venea sa nu ma mai uit la ea :D oricum un sfat am de spus INDRAGOSTITI`VA de cine trebuie .... Dragostea e un sentiment mult prea complex pentru a`si atinge toate scopurile ....

frate deja dlirez mult !! sry :D

needBrain 08-09-05 22:40

ba nu ai delirat deloc
ai dreptate in ceea ce zici u acolo.
dragostea este cel mai frumos/urat sentiment
de ce este frumos?pai cum ai zis u,iti bate inima mai tare,etc
de ce este urat?pt ca,spre ex daca te insala si u o iubesti pe respectiva................atunci dragostea te incearca,te pune la \"munca\" pt ca sufletul iti spune s-o ierti,dar constiintza sa nu....deci...e cam nasol

GolfuletzS 09-09-05 09:51

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
ba nu ai delirat deloc
ai dreptate in ceea ce zici u acolo.
dragostea este cel mai frumos/urat sentiment
de ce este frumos?pai cum ai zis u,iti bate inima mai tare,etc
de ce este urat?pt ca,spre ex daca te insala si u o iubesti pe respectiva................atunci dragostea te incearca,te pune la \"munca\" pt ca sufletul iti spune s-o ierti,dar constiintza sa nu....deci...e cam nasol

ai mare dreptate in ceea ce ai zis despre faptul ca dragostea e un sentiment urat ......desi trebuie sa sti sa faci ca si acel sentiment urat sa devina frumos.....asta inseamna ca trebuie ... sa ai mare incredere in partenera ca sa o poti ierta.... si sa faci totul in avantajul tau

valib 09-09-05 10:12

cati dintre voi a-ti fost inselati de 'marea iubire'?

GolfuletzS 09-09-05 10:14

Re:

Quote:

Originally Posted by \"valib\"

yo nu..... nici nu am inselat si nici nu am fost inselat :D

Mr.Nice 09-09-05 11:36

Marea mea iubire a fost o tipa din VL.Dupa ce am crescut-o si i-am aratat bucurestiu tot la unu de la vl s-a dus... Am stat 1 an si 1 luna cu ea in fiecare zi ( nu stiu daca a mai trecut cineva prin asta, dar eu unu nu mai stiam de prieteni, de parinti, de nimic... decat de ea si invers ), pana la un moment in care relatia noastra se mai baza doar pe obisnuinta, si pana la urma ea a facut pasu' suprem... dupa, nu va mai spun in ce stare am fost... p m , se mai intampla... si de atunci mi s-a luat de relatii serioase... am momente in kre simt nevoia sa am pe cineva mai apropiat de cineva, dar mi se ia repede si revin cu picioarele pe pamant...
Eu nu cred k e valabila chestia aia cu gasitu jumatatii, eu cred k vine singura... si de ce sa caut knd pot sa astept? Viata e scurta, gustu e lung...
Traiti-va viata cat sunteti (suntem) tineri, k daca stai dupa curu lu' una vreo 6 ani si apoi ADIO... Nu stiu, asta e conceptia mea acum...
No more fellings 4 any biatch...

P.S. : Santos stie....

PEACE

EvLSant0S 09-09-05 11:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"valib\"

eu ! nu merita ! unele merita pur si simplu tratate ca niste gauri ;)
suna urat dar asta e , atat merita , comunicarea e necesara , ideal e sa nu pui botu la ce-ti zic \"prietenii\" sa faci ce crezi tu, ce-ti zice inima .. eu asa am facut , altele .. nu , ca deh , eu am zis sa fie pe sinceritate si p ... plm , in fine .. cert e ca nu merita ..
o arzi aiurea cu una ... multe luni de zile .. te porti ca un jeg .. si daca vezi ca tot trage de tine .. si .. e langa tine .. atunci iti pui semne de intrebare;)

EvLSant0S 09-09-05 11:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mr.Nice\"
Marea mea iubire a fost o tipa din VL.Dupa ce am crescut-o si i-am aratat bucurestiu tot la unu de la vl s-a dus... Am stat 1 an si 1 luna cu ea in fiecare zi ( nu stiu daca a mai trecut cineva prin asta, dar eu unu nu mai stiam de prieteni, de parinti, de nimic... decat de ea si invers ), pana la un moment in care relatia noastra se mai baza doar pe obisnuinta, si pana la urma ea a facut pasu' suprem... dupa, nu va mai spun in ce stare am fost... p m , se mai intampla... si de atunci mi s-a luat de relatii serioase... am momente in kre simt nevoia sa am pe cineva mai apropiat de cineva, dar mi se ia repede si revin cu picioarele pe pamant...
Eu nu cred k e valabila chestia aia cu gasitu jumatatii, eu cred k vine singura... si de ce sa caut knd pot sa astept? Viata e scurta, gustu e lung...
Traiti-va viata cat sunteti (suntem) tineri, k daca stai dupa curu lu' una vreo 6 ani si apoi ADIO... Nu stiu, asta e conceptia mea acum...
No more fellings 4 any biatch...
P.S. : Santos stie....
PEACE

DECI .. ce-oi fi simtit tu atunci , da` ce simt eu acum ... cand .. mi-ai zis ce mi-ai zis .. si eu . .tot ca mine am facut , frate .. imi vine sa .. harakiri : / , in fine , cand 3-4-5 oameni ..mai MARI ca voi ! va spun .. ca N`O SA TZINA ... bagatzi la cap !! nu neaaparat sa rupeti relatia in momentul ala , ci sa .. NU PUNETZI SUFLET ! ca va ardetzi rau de tot ,asa cum am patit eu ;) ascultatii pe aia mai mari .. si n`o sa va ardetzi .. (aveti grija ... totusi .. ca mai sunt si unii care va vor raul cu putina minte , cine trebuie sa se simta , se simte ....
in concluzie ,mai bine decat a zis-o moxxu , NU SE POATE ! de ce *** sa stai cu una 6 ani , si sa-ti zica ADIO ? ca e femeie...
nu frate ;) \"let`s party :P \" pana atunci , citez : \"No more fellings 4 any biatch... \" asta-i baza !! ;)
vai deci ... ce ma mananca sa ... povestesc ... prin ce-am trecut .. sa vedetzi si voi cam .. :roll: ceva ma retzine .. dar nush cat o sa ma mai retzina .. :?

All times are GMT +2. The time now is 20:41.

- Copyright 2026 4Tuning