![]() |
...eu trebuie sa multumesc sustinatorilor..care m-au votat..MULTUMESC ..keep it comeing!!... :joy: :joy: :dance: :joy: :joy: :hug:
|
hai sa te incurajez..eu gratzian.. :lol: :lol: prima..poza imi place..mult... :wink:
|
Thank u my fans :lol: , urmand iegzemplul concetateanului onorabil alexx maxx tin si eu sa ma iau dupa el si sa multumesc tutulol celor care mi-au votat si o sa imi voteze poza , poate poate ma scot si eu cu ceva moca din partea firmei :twisted: :lol: , cat despe marele premiu-plimbarea cu gixu lu gratian , daca il voi castiga il voi dona locului 2 :wink:
|
...Intrebare : Cand se termina concursul ??
..sper sa nu deranjeze pe nimeni k sunt pe primul loc si tot eu intreb cand se termina concursul.... P.S : Sunt nerabdator si in acelasi timp curios :):peace: |
eu tot mai asteptam sa vad, poate mai voteaza careva....
se termina pana la mare, de 1 mai ne vedem toti acolo |
...oke ajung si eu acolo !! :D:peace:
Sper sa nu aiba loc o rasturnare de situatie :D !!..vreau sa ma plimbi cu motorul :) :peace: |
oricum, nu vedeti ca ploua si e urat?
INGHETATI NAIBII IN TRICOU si ma mustra pe urma constiinta |
...e las k ne descurcam noi :D il tinem peste 30 de bluze !! :D:D:peace:
|
Gratzian .....ce mai faci ?? :D:D:D...se apropie 1mai :):)...o sa fiu acolo !!..cum merge motorul ??
P.S:care-s premiile surpriza ... :? :? :D |
care e premiul 1 ? o plimbare cu motocicleta ta??
STAI SA MA BAG SI EU..... imediat caut o poza buna... |
1 Attachment(s)
uite... asta e.... SUZUKI IN SPAIN!
|
un vot ptr sant0s ... e super motocicleta...
|
:( :( :(( :(( nu e corect... am aflat de abia acum de faza asta... si vreau ff mult sa ma dea gratzian cu motorul.... hmmm poate reusesc sa castig doamne ajuta :) nu alex? :P
|
a
este draguta motocicleta lui santos
|
santos, super motor, un vot PENTRU de la mine :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:12. |
- Copyright 2026 4Tuning