![]() |
Re: Peugeot vclic , problema
atunci cand ma vezi pe mess dami buzz. sunt mai tot timpul pe mess ..
|
[QUOTE=TazzY;1548992]Bravo :)
@Junker ai incercat sa te uiti la evacuare? Defat am desfacut tot scuteru si problema e din carburator deci.... n-am ce-i face:( |
cine stie de unde sa iau cartea tehinica de la v-clic?
|
Re: Peugeot vclic , problema viteza maxima !
Ai rezolvat problema cu viteza?
Daca nu vezi ca la baterie e limitatorul care la o anumita viteza de 45-55km/h nu mai da scanteie la bujie!!Vezi ca misepare ca trebuie sa-l scoti si sa pui CDI!!Nu stiu sigur daca al tau are mufe de CDI!!!Si cred ca e in 4 timpi nu??? |
e in 4 t....si eu sunt posesor de v-clic ..evolution chiar fab la sf 2007 ....se numesc limitatoare alea de nu te lasa sa mergi mai mult de 45...unul este la cdi... te uiti la cdi si o sa observi ca o sa fie un fir (Verde s-ar putea) care nu intra in nici-o mufa intra direct in cutie...il tai si il izolezi...,un limitator este la variator(variatorul este la capacul acela cu pedala)dai jos capacul desfaci surubul de la 1 "roata" cu o cheie speciala... sau cu o cheie normala si ceva contra sa nu se invarta...desfaci variatorul si acolo vei gasi o nush cum sa-i zic saiba mai mare ..cam asa ceva... aia acopera rolele... o dai jos si pui variatorul la loc exact cum l-ai desfacut dar fara "saiba" aceea....dar eu ti-as da alt sfat...mai bine te duci la un service... si mai mult ca sigur ei vor sti limitatoarele unde sunt puse...si daca nu sunt doar cele 2 limitatoare imi vei spune si mie unde mai are:D....Peace out
|
Am un prieten ce are un V-CLic Peugeot
Avea limitator la carburator la acceleratie si mai avea unu electric. L'ea scos pe aman 2 si acum merge 70.... Dar te sfatuiesc sa nu umbli prea mult in el. Parerea mea e ca V-Clucurile sunt cele mai aiurea motore. Sunt foarte sensibile. Quote:
|
Salut!Sutn detinator de V-Click de apropae 2 ani sil cunosc ca in palma!!!!Dami un add la banel_2peu si te ajut pe mess sunt multe limitatoare(cam 5)!!Sper sa te ajut cumva "pe mess"!!!!!Salut allz!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:43. |
- Copyright 2026 4Tuning