![]() |
Re: BMW 6-series modificat in Lituania
urat mai e.
|
Da asta mai este BMW seria 6?
Fata arata bine dar spatele nu-mi place chiar deloc "ce o fi cu triplele alea copiate de pe S-KLASSE" ? |
fatza arata frumos. spatele nu-mi place
|
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/Aje7vXEMtpw&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/Aje7vXEMtpw&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>
|
in afara de bot, masina arata destul de bine....fara narile alea tipice bmw, masina ar fi japoneza 100% in fatza....kiar nu arata bine in fatza...
|
E o masina frumoasa mutilata de un taran din Lituania. Chiar nu imi place si mi se pare de prost gust!
|
Destul de exagerat, dar nu arata foarte rau.. imi place ceva mai mult spatele decat botul, daca ar fi avut o singura evacuare dreptunghiulara sau 2 dreptunghiulare ar fi aratat mai bine, iar acea forma data capacului portbagajului nu era neaparat necesara. Pe de alta parte, interiorul stralucitor e fix de cocalar, nu imi place deloc :)
|
mai rau l-au stricat
|
[quote=leonard;1545983]mi se pare mie sau a vrut sa faca un z4 mai mare?
da cam asa e . E un Z4 umflat |
arata foarte bine la exterior, insa interiorul este facut praf, oricum interioru rupe tot, daca ar fi ///M :D
|
Quote:
mai ales ca am vazut si clipul de mai sus. |
ii de toata P**A.
bmw seria 6 mai urat ca asta chiar nu am vazut(sper sa nici nu mai vad) pacat de banii investiti in masina |
un gunoi pe 4 roti
|
a cam exagerat cu spatele ala
|
mie nu mi-ar fi rusine sa merg pe strada cu el:D
6 de 6 la numar asta e interesant:) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:42. |
- Copyright 2026 4Tuning