![]() |
Re: Mihai_MHI
iar da bine cu folie pe fata , mai ales pe verdele care il are masina.Apropo ce ai in plan pt masinuta ta?
|
3 Attachment(s)
Am degand sa ii pun o cutie in 5 trepte,oricum alearga cu 140 dar e motoru turat.
|
frumos interior ,e intretinut, cat la suta e folia pe fata ?e omologata?dc se vad zgarieturi pe luneta?
|
Quote:
|
as recomanda sa ii pui o cutie in 5, si pinionul pt a 5 a sa il pui de nova parca ca e mai mare, daca nu ma insel ,sa ma corecteze cineva daca am gresit.
|
pinioanele de nova sunt invers unde vine ala mare pe cutia de dacie il pui pe ala micu de nova si unde vine pinionu mic la dacie il cui pe ala mare de nova. asa am si eu pe a mea. eu am cutie de v cu tren fix de camioneta si pinioanele schimbate de la 1 pana la 5 si pe trenu fix si pe trenu mobil.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Am sai ppun niste praguri si spoilare o face mai draguta.Dar prioritar e sa o inscriupe numele meu si sa imi caut niste nr preferentiale
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Mi-am luat fosta cutie pe care a avuto 08 DEM,e in 4 trepte si pinioane schimbate sa o vad ce poate.Abia astept si eu.
|
sfatu meu e sa iti pui cutie in 5 ca nu se compara cu cea in 4...cu cea in 4 motoru e mult mai turat la 120 de exemplu si iti mananca si mai mult pe cand cu cea in 5 mergi lejereanu cu 120 si nici nu e turata rau...si in legatura cu spoileru de nova mie unu nu imi place ..mai mult imi place ala de ti-am pus yo poze...oricum bafta...
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:55. |
- Copyright 2026 4Tuning