Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   AG 78 MHI (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/78455-ag-78-mhi.html)

Ingerasul99 24-05-08 01:22

Re: Mihai_MHI

iar da bine cu folie pe fata , mai ales pe verdele care il are masina.Apropo ce ai in plan pt masinuta ta?

Mihai_MHI 24-05-08 22:03

3 Attachment(s)
Am degand sa ii pun o cutie in 5 trepte,oricum alearga cu 140 dar e motoru turat.

Ingerasul99 25-05-08 12:16

frumos interior ,e intretinut, cat la suta e folia pe fata ?e omologata?dc se vad zgarieturi pe luneta?

Mihai_MHI 25-05-08 14:07

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 1552535)
frumos interior ,e intretinut, cat la suta e folia pe fata ?e omologata?dc se vad zgarieturi pe luneta?

Sunt niste zgarieturi pe luneta din cauza geamului.Tu ce spui referitor la cutie sai pun una in 5trepte?Sau sai modific pe a 4 la cutia care o am in 4 trepte.As pune in 5,dar nu mai am demarajul care il am cu asta atat ce nu-mi convine la asta e ca la viteza ce sare de 100km/h merge motorul turat,dar punandui alt pinion la a 4 nu o sa mai fie asa.Folia nu o am omologata,dar fata este 30% iar spatele pe undeva pe la 70%,tinand cont ca exita si mai inchiasa decat ce am pe spate.

Ingerasul99 25-05-08 16:45

as recomanda sa ii pui o cutie in 5, si pinionul pt a 5 a sa il pui de nova parca ca e mai mare, daca nu ma insel ,sa ma corecteze cineva daca am gresit.

ncs_balauru 26-05-08 01:36

pinioanele de nova sunt invers unde vine ala mare pe cutia de dacie il pui pe ala micu de nova si unde vine pinionu mic la dacie il cui pe ala mare de nova. asa am si eu pe a mea. eu am cutie de v cu tren fix de camioneta si pinioanele schimbate de la 1 pana la 5 si pe trenu fix si pe trenu mobil.

Mihai_MHI 27-05-08 09:07

Quote:

Originally Posted by pwr_bz (Post 1545710)
Sa o stapanesti sanatos!ce modificari ai de gand sa ii faci pe viitor?eu ti as sugera o folie jante sau un alt fel de capace si sa o cobori mai jos!bafta in continuare la tunareala si sa vedem ce va iesi in continuare!

e investitia cam mare pt jante,pt ca daca aveam una pe injectie da,dar cu astea cine stie cat mai circulam.iar folie am,dar o sa imi iau din aceea omologata.Pe fata o am destul de joasa zic eu,am avut spoilar si in 3 zile lam spart.

Mihai_MHI 27-05-08 09:09

Quote:

Originally Posted by buga (Post 1546408)
arata destul de bine . imi place ca ai renuntat la prelungireile alea .

sfatul meu este sa renunti la dungile argintii de pe stopuri ...... cred ca ar arata mai bine . acum tu faci ce vrei ....

numai bine

edit : si ai putea sa dai jos si sticker-ele de pe portbagaj :)

Am renuntat,am si pus poza fara dungile argintii,si aveam de mult in plan sa le dau jos dar am neglijat.MS

Mihai_MHI 27-05-08 09:12

Quote:

Originally Posted by aditzu_adx (Post 1548545)
arata bine masina...de ce i-ai dat spoilerele jos...un sfat ar fi sa dai dunga aia alba de pe triple jos ca o sa se vada mult mai bine...iti spun din propria experienta....si parerea mea pune pe fata modelu asta de spoiler k da mult mai bine...bafta in contnuare

Prietene nu i le-am dat jos,dar ereau atinse si decat cu ele atinse mai bine deloc,asa ca am de gand sai pun dinou,dar pe fata imi pun din ala facut de bara de nova.

Mihai_MHI 27-05-08 14:23

Am sai ppun niste praguri si spoilare o face mai draguta.Dar prioritar e sa o inscriupe numele meu si sa imi caut niste nr preferentiale

W Y P 27-05-08 16:27

Quote:

Originally Posted by Mihai_MHI (Post 1551992)
Am degand sa ii pun o cutie in 5 trepte,oricum alearga cu 140 dar e motoru turat.

eu am cutie in 4 trepte...si sunt f multumit de ea...mai mult decat una in 5...:lol:

Mihai_MHI 27-05-08 17:59

Quote:

Originally Posted by mihaywyp (Post 1556225)
eu am cutie in 4 trepte...si sunt f multumit de ea...mai mult decat una in 5...:lol:

Sa sti ca masina mea edin 93,si inca sau mai fabricat cu 4 trepte.dar am planetare scurte si are viata in ea asa ca o sa ma mai gandesc daca io schimb

W Y P 27-05-08 18:13

Quote:

Originally Posted by Mihai_MHI (Post 1556424)
Sa sti ca masina mea edin 93,si inca sau mai fabricat cu 4 trepte.dar am planetare scurte si are viata in ea asa ca o sa ma mai gandesc daca io schimb

pai si a mea la fel...a mea e din 87:-P

Mihai_MHI 28-05-08 12:04

Mi-am luat fosta cutie pe care a avuto 08 DEM,e in 4 trepte si pinioane schimbate sa o vad ce poate.Abia astept si eu.

aditzu_adx 29-05-08 20:38

sfatu meu e sa iti pui cutie in 5 ca nu se compara cu cea in 4...cu cea in 4 motoru e mult mai turat la 120 de exemplu si iti mananca si mai mult pe cand cu cea in 5 mergi lejereanu cu 120 si nici nu e turata rau...si in legatura cu spoileru de nova mie unu nu imi place ..mai mult imi place ala de ti-am pus yo poze...oricum bafta...

All times are GMT +2. The time now is 10:55.

- Copyright 2026 4Tuning