![]() |
Re: Body kit-uri
19 Attachment(s)
alte body kit-uri care se pot aduce.......................8)
|
up..........................kit-uri de caroserie pentru majoritatea masinilor si pentru modele mai noi.
:!:Se pot cumpara si pe bucati(depinde de kit):!: |
5 Attachment(s)
...........................
|
1 Attachment(s)
Je Design - IngoNoak - Lester - Rieger - Mattig - Fk-Automotive - Carcept - Dinamik - Neodesign - MaxPower - Orciari - PAM Tuning - TSS Tuning - Tunemasters - Ibherdesign
|
Salut!
Spune-mi te rog la ce pret poti sa aduci eleronul de laje Design pt Leon 1P cel dinpoza cu Leonul rosu? Multumesc! |
salut ,
440 euro |
2 Attachment(s)
>>>>>up<<<<<
|
Salut.Pt un Golf 5 GTI (5 usi):prelungire fata,spate,set praguri,set pleoape> preturi per bucata(set).De la Rieger primele shi daca ai shi alte oferte fara sa dau jos barile originale.Multumesc anticipat.
|
3 Attachment(s)
Salut.
Toate produsele sunt de la Rieger: Pleoape - 70 euro Buza bara fata - 230 euro Buza bara spate R32 look fara tobe...-315 euro Prag st+dr - 220 euro |
2 Attachment(s)
Ma intereseaza mai exact acest model...tot asa preturile...ms....(mashina mea arata la fel fara prelungiri fata+spate+lateral....)
|
imi poti aduce de pe siteul asta?sunt interesat de cateva lucruri.
http://www.french-power.com/product_...lippe-206.html |
OK tu ai zis 5 usi ca pt 3 usi sunt mai multe .Iti voi da preturile mai tarziu.
@ducele - nu nu pot de pe site-ul asta sorry. Vezi primul post ca sunt acolo firme de unde pot aduce si sunt cateva chestii frumoase pt. 206 |
ma interesa buza aceea de cauciuc sa o pun sub spoiler
|
Salut de la Ibherdesign cat costa kit-ul abyss (leonul rosu) daca se poate pretul pe componente .Multumesc !
|
salut ,
@VN-20-BEN - difuzorul pt spate - 325 euro se poate si carbon look - 370 euro buza fata - 255 euro @ducele nu pot sa aduc de acolo sorry @pery27 - bara fata - 520 euro bara spate - 520 euro praguri - 315 euro |
| All times are GMT +2. The time now is 04:23. |
- Copyright 2026 4Tuning