![]() |
prea tare masina... sao stapanesti sanatos :D
|
Pai....daca era masina mea si o prezentam....spuneam in primul rand ca e turbo. Tu probabil ai uitat ca ai pus asa ceva...sau nu stiai?
|
Re: Mitsubishi Eclipse D30
Ce modificari ai facut la motor? de unde ai scos inca 115cai?
Ai uitat sa mentionezi ca masina este turbo.Se vede clar intercoolerul urias din fata. stii ce e ala nu? "Modificari motor luft filtru etc. 3699 euro" Ce modificari? Pistoane prelucrate cu carbon?? e prima oara cand aud de asa ceva. ce e "prelucrat" la ele din carbon? Varianta de serie este aspirata la 150cai. Deci automat ai pus kitul de turbo pe ea. Ce alte modificari ai auds motorului? Dar explica mai detaliat..nu kit cutare si kit cutare. explica ce face fiecare si cat castigi de pe urma lui. Multumesc. |
daca asta chiar e a ta esti tare tata dar nush de ce eu ammai vazut poze cu asta fiind un mare fan eclipse...in plus modificarile aduse de tine costa pe undeva la jumatate/trei sferturi...sumele chiar sunt cam exagerate avand in vedere ca esti si in germania...cred ca am vazut-o pe un forum american de eclipse-uri
|
:shock: :shock: :shock: :shock: Dak e masina tu Felicitari . :twisted: :twisted:
|
prea tare masina ... poate o aduci si prin bucuresti :D
|
relaxati-va ! omu nu a mai intrat pe forum din 2005 !
|
Quote:
|
nush fiule da yo cred k'i teapa.....parerea fiekruia...arata belea oricu!!
|
daca va uitati la bmw-u din spate din a2a poza se vede clar k are numar mic de america:lol: si dupa case cam seamana a america...n-o fi intrat el din 2005 da tot tzeapa e
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:01. |
- Copyright 2026 4Tuning