![]() |
Re: cupe si renume ptr satu mare
8 Attachment(s)
Sal tuturor. dupa cum stiti multi dintre voi am terminat si masina asta. si binenteles am participat cu ia la niste showuri. La care binenteles reprezentand satu mare si Romania nu mam facut de rusine si nici orasul nostru. deci
AM LUAT IN UNGARIA LA CSENGER UNDE AM FOST INVITAT DE PRIETENI NOSTRI URMATOARELE LOCUL 2 SHOW CAR KATEGORI 2 DECIBELI CATEGORIA SISTEM AUDIO 137,8 5 REGINA NOPTI 4 DECIBELI SISTEMUL DE EVACUARE 137,2 |
Bravo omu' ! Felicitari ! Esti cam singurul in Satu Mare care se mai ocupa de tuning optic si ne si mandrim cu munca ta ca pana acum cred ca la capitolul asta esti "the best" :peace:
|
felicitari si cat mai multe cupe....
|
n-am crezut ca suntem la nivelu asta...bravo baieti si la cat mai multe cupe!!!
|
3 Attachment(s)
am si eu cateva
|
9 Attachment(s)
pentru inceput am si eu cateva...
SPL Challenge Mini 2000 Loc 3 (Bistrita) SPL Challenge Mini 1000 Loc 2 (Oradea) Categoria Franta Exterior Loc 1 (Debrecen) Categoria Franta Exterior Loc 3 (Debrecen) Tuning Show Marghita Loc 1 Best Sound Tuning Show Marghita Loc 2 Exterior.. |
Quote:
|
Locul IV la categoria "STREET" - Campionatul National de Drift al Ungariei, etapa 1 :
https://www.youtube.com/watch?featur...&v=7SrE3sIM2Xg |
felicitari!!!!
|
Multumesc !
Poate se putea si mai bine ca am ramas cu locurile ocupate la calificari deoarece nu toti si-au luat licenta, apoi unii au plecat acasa dupa calificari, altii au avut probleme tehnice... Pentru competitie am ramas doar 6 concurenti iar concursul propriu-zis nu s-a mai tinut Duminica ptc. nu s-a putut forma piramida competitionala (de minim 8 ), deci fiecare a ramas cu locul ocupat in calificari :( |
1 Attachment(s)
Quote:
Locul 3 SPL Maxi 5000 Locul 3 Best Engine. |
2 Attachment(s)
Locul 3 la campionatul national de drift al Ungariei "Hell Energy" - etapa 2, categoria street
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
..............
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:52. |