![]() |
Re: Opel Astra clasic II 1.7CDTi vs Hyundai Accent 1.5CRDi
nu te-ai uitat bine. octavia tour = octavia 1 si e cam 12 daca nu ma insel
|
da dar cea pe benzina, insa eu caut pe diesel
|
ah da asa e... diesel da, cred ca este 14000...
|
vezi ca exista si niste masini din expozitii daca nu ma`nsel eu ... octavia tour 1,9 tdi...nuj exact la ce pretz...dar eu zic ca merita mai mult decat astra :) in primul rand motorul este mai mare , puterea mai mare, si s`au facut o serie de teste cand erau cele doua modele "in voga" si n`au iesi chiar rau ... :) so ... in my opinion ... go for Octavia Tour 1,9 tdi ... chiar daca dai acum un pic mai mult ... e altceva :) ... fa un test eventual ... si saptiul in masina e mult mai mare ca in astra...de portbagaj nu mai zic :) bafta
|
OCtavia vine cu foarte putine pe ea in dotarea standard. Si o sa vrei sa ai macar geamuri electrice culoare metalizata.... si o sa ajungi la pretul de 15000. Stiu fiindca si yo mi-am configurat una mai demult. Iar in cazul in care nu ai destui bani pentru Octavia mergi pe Astra fiindca ai reducerea aia, si in plus interiorul astrei e putin mai reusit decat cel din Accent si asta situ fiindca am si yo unul. Daca totusi reusesti sa faci rost de bani mergi pe OCtavia e o masina foarte buna.
Referitor la ce intrebai cu privire la revizii. Mie la revizia de 15 mii de km la accent in buc mi-au cerut 12 milioane si am preferat sa o fac in Ploiesti unde a costat doar 7, bineinteles beneficiind de exact aceleasi servicii. |
Quote:
|
Da ca spatiu in interior nu mi se pare foarte mare diferenta intre ele, asta poate si datorita interiorului negru din Astra care iti da impresia de un spatiu mai mic.
|
mergi pe astra si lasa-le pe celelalte! merita orice investitie masinuta aia! am luat-o la vreo 180.000 km ( cica ) si am mai talpuit-o inca vreo 70.000 si n-avea nici pe dracu, nici ulei nu consuma :D
|
man ... eu am clasicu de 3 ani. service-ul la vazut doar la revizii :))
Ca materiale mi se pare mai ok decat accentu, dar ca spatiu interios nu exceleaza. ps: ca sfat personal daca iei astra ... sa nu o iei cu pachetu de drumuri grele ca are garda mai mare si ca loganu. |
Quote:
|
Quote:
ontopic: pana la urma te`ai decis? |
Quote:
Azi am tras o fuga la fiat. Pot spune ca grande punto 1.3 multijet 90CP mi-a atras ceva atentie. Voi ce parere aveti despre aceasta masina/marca. Cat de fiabila este. Astept niste pareri , multumesc |
e buna astra dar poti merge si pe grande punto
|
Quote:
nu uita un lucru: nemtii sunt oameni inalti din fire, deci nu gasesti masina la ei in care sa stai prost daca esti inalt, pentru ca scaunele si banchetele sunt joase, nu ca la logan de ex inalte |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:58. |
- Copyright 2026 4Tuning