Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Consiliere achizitie auto (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto.html)
-   -   Opel Astra clasic II 1.7CDTi vs Hyundai Accent 1.5CRDi (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto/78086-opel-astra-clasic-1-7cdti-vs-hyundai-accent-1-5crdi.html)

22VIN 19-05-08 22:59

Re: Opel Astra clasic II 1.7CDTi vs Hyundai Accent 1.5CRDi

nu te-ai uitat bine. octavia tour = octavia 1 si e cam 12 daca nu ma insel

weezer 19-05-08 23:08

da dar cea pe benzina, insa eu caut pe diesel

22VIN 19-05-08 23:12

ah da asa e... diesel da, cred ca este 14000...

rocky_cosmin89 20-05-08 01:46

vezi ca exista si niste masini din expozitii daca nu ma`nsel eu ... octavia tour 1,9 tdi...nuj exact la ce pretz...dar eu zic ca merita mai mult decat astra :) in primul rand motorul este mai mare , puterea mai mare, si s`au facut o serie de teste cand erau cele doua modele "in voga" si n`au iesi chiar rau ... :) so ... in my opinion ... go for Octavia Tour 1,9 tdi ... chiar daca dai acum un pic mai mult ... e altceva :) ... fa un test eventual ... si saptiul in masina e mult mai mare ca in astra...de portbagaj nu mai zic :) bafta

2fast4you 20-05-08 11:49

OCtavia vine cu foarte putine pe ea in dotarea standard. Si o sa vrei sa ai macar geamuri electrice culoare metalizata.... si o sa ajungi la pretul de 15000. Stiu fiindca si yo mi-am configurat una mai demult. Iar in cazul in care nu ai destui bani pentru Octavia mergi pe Astra fiindca ai reducerea aia, si in plus interiorul astrei e putin mai reusit decat cel din Accent si asta situ fiindca am si yo unul. Daca totusi reusesti sa faci rost de bani mergi pe OCtavia e o masina foarte buna.
Referitor la ce intrebai cu privire la revizii. Mie la revizia de 15 mii de km la accent in buc mi-au cerut 12 milioane si am preferat sa o fac in Ploiesti unde a costat doar 7, bineinteles beneficiind de exact aceleasi servicii.

22VIN 20-05-08 13:13

Quote:

Originally Posted by rocky_cosmin89 (Post 1542747)
si saptiul in masina e mult mai mare ca in astra...de portbagaj nu mai zic :) bafta

portbagaj da, dar spatiu nu. e la fel, eventual foarte putin mai mare. m-am convins singur si nu sunt singurul care zice

2fast4you 20-05-08 20:50

Da ca spatiu in interior nu mi se pare foarte mare diferenta intre ele, asta poate si datorita interiorului negru din Astra care iti da impresia de un spatiu mai mic.

dolb 20-05-08 20:53

mergi pe astra si lasa-le pe celelalte! merita orice investitie masinuta aia! am luat-o la vreo 180.000 km ( cica ) si am mai talpuit-o inca vreo 70.000 si n-avea nici pe dracu, nici ulei nu consuma :D

steaua23 20-05-08 22:54

man ... eu am clasicu de 3 ani. service-ul la vazut doar la revizii :))
Ca materiale mi se pare mai ok decat accentu, dar ca spatiu interios nu exceleaza.

ps: ca sfat personal daca iei astra ... sa nu o iei cu pachetu de drumuri grele ca are garda mai mare si ca loganu.

~ EWN ~ 20-05-08 23:08

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 1544545)
man ... eu am clasicu de 3 ani. service-ul la vazut doar la revizii :))
Ca materiale mi se pare mai ok decat accentu, dar ca spatiu interios nu exceleaza.

ps: ca sfat personal daca iei astra ... sa nu o iei cu pachetu de drumuri grele ca are garda mai mare si ca loganu.

Vezi, inca o dovada ca e o masina buna :D, cum a zis si Dolb cumpara Astra Classic si uita de celalalte! :-)

rocky_cosmin89 22-05-08 00:46

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1543314)
portbagaj da, dar spatiu nu. e la fel, eventual foarte putin mai mare. m-am convins singur si nu sunt singurul care zice

eu am zis asta ca fost posesor de octavia tour ... si am avut atunci la alegere si astra clasic :) ... iar dupa octavia cand am condus opelul ... senzatia a fost de spatiu mai mic ... iti zic ce am simtit eu, ca doar nu ma apucam sa masor :). + ca designul e mai dragutz la octavia la interior ma refer...dar aici depinde de gusturi ;)

ontopic: pana la urma te`ai decis?

weezer 22-05-08 20:38

Quote:

Originally Posted by rocky_cosmin89 (Post 1546964)
ontopic: pana la urma te`ai decis?

Eu as opta in continuare pe astra dar fratemiu spune ca-i c-am joasa(are 1.92 in inaltime:shock:) si nu va sta confortabil. Zilele astea voi merge cu el la G&P si vom vedea exact cum sta treaba.
Azi am tras o fuga la fiat. Pot spune ca grande punto 1.3 multijet 90CP mi-a atras ceva atentie. Voi ce parere aveti despre aceasta masina/marca. Cat de fiabila este. Astept niste pareri , multumesc

dolb 22-05-08 22:05

e buna astra dar poti merge si pe grande punto

22VIN 22-05-08 22:38

Quote:

Originally Posted by weezer (Post 1548559)
Eu as opta in continuare pe astra dar fratemiu spune ca-i c-am joasa(are 1.92 in inaltime:shock:) si nu va sta confortabil. Zilele astea voi merge cu el la G&P si vom vedea exact cum sta treaba.
Azi am tras o fuga la fiat. Pot spune ca grande punto 1.3 multijet 90CP mi-a atras ceva atentie. Voi ce parere aveti despre aceasta masina/marca. Cat de fiabila este. Astept niste pareri , multumesc

cel mai bun prieten al meu are 1.95. el are gtc care-i si mai joasa si sta perfect. la mine in masina sta foarte bine
nu uita un lucru: nemtii sunt oameni inalti din fire, deci nu gasesti masina la ei in care sa stai prost daca esti inalt, pentru ca scaunele si banchetele sunt joase, nu ca la logan de ex inalte

weezer 22-05-08 23:12

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1548825)
cel mai bun prieten al meu are 1.95. el are gtc care-i si mai joasa si sta perfect. la mine in masina sta foarte bine
nu uita un lucru: nemtii sunt oameni inalti din fire, deci nu gasesti masina la ei in care sa stai prost daca esti inalt, pentru ca scaunele si banchetele sunt joase, nu ca la logan de ex inalte

parca m-am m ai linistit, oricum de mers am sa merg la g&p sa vad exact cum sta traba

All times are GMT +2. The time now is 05:58.

- Copyright 2026 4Tuning