![]() |
Re: Revista 4Tuning.ro Nr.11
Toata lumea asteapta revista cred k se va vinde ca painea calda ideea e sa iasa o data pe piata.
|
Poate puneti si cate un stiker :lol:..uni nau..:sad:
|
doar topicul asta e deschis din 07.05.08 .......ar fi timpul sa apara revista aia......astept revista mai mult decat astept urmatorul F&F
|
Cred ca multa lume il asteapta cu nerabdare.... dar revista nu apare lunar ? apare numai cand vrea redactia?
|
Inteleg ca au fost foarte multe evenimente care au tinut echipa ocupata si au intarziat aparitia revistei insa nu inteleg de ce nu se mai angajeaza 1-2 oameni pentru a putea aparea si revista asta normal o data la 2 luni cum ar trebuii.
|
ar cam trebui sa angajeze... deja de foarte mult timp ni se zice ca e aproape gata... :(( oare nu va mai aparea?
|
datimi si mie o adresa de tuning din romania k nu gasesc nik frate.merci
|
Spuneti-mi va rog..vor fi si date detalii poze cu v4tl etapa a-12-a ?! Va rog
|
nimik despre revista?de ce dureaza asa mult? :(
|
Am auzit ca a fost lansata la 4tuning Festival de acum 4 zile, dar eu din pacate nu am mai stat pana duminica cand sa lansat, si am auzit ca nu s-ar distribui, dar asta nu sunt sigur , o sa il intreb pe Ionut sau pe Gratzian.
Daca mai stie cineva de revista sa ma anunte. |
Revista a fost lansata la 4Tuning Festival! Despre distributie nu stiu ce sa spun...
|
pai ...aline ...fa un abonament ...dak nu o gasesti prin oras :)...
|
abia astept ... incep sa frecventez magazinele de specialitate
|
Daca imi spune si mie cineva procedura de abonare...
|
Eu vreau revista!!!!!!!!!!! sa imi ziceti daca va aparea la chioscuri sau la magazinele de specialitate. La Satu Mare pe unde se vinde?!
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:13. |
- Copyright 2026 4Tuning