![]() |
Re: Volvo S40 T4 vs ?
io nu prea am stare as vrea sa vad, mesterim furtunu sa tina ne dam o data iar il legam:P cum vreti oricum nu e pe bani nu de palmares e pe distractie, nu tinem un catastif cu victoriile cum tin altii....astept PM cand va hotarati sa ne vedem locatia e una perfecta dupa ora 11 aici langa mine va zic pe PM unde exact
|
Dupa ce iti repari furtunul si iti merge masina cum trebuie, astept si eu un semn de la tine!
|
Quote:
|
tati...ce faci cum e masina mere?? poate o dam o data..sapt asta c zici?...fa o adunare...locu il vb pe pm sau mai bine tel...astept vesti
|
Man, nu are sens sapt asta, daca ma dau vreau sa fiu sigur ca masina e in parametri. N-are sens sa ma dau aiurea, pt ca stiu cum imi merge acum masina, si-asa nu stau superb cu timpul. De joi oricum sunt plecat in delegatie, deci ramane pe sapt viitoare, pun furtunul, si nu mai avem nici o piedica.
Rabdare ... Best, V. |
cum vrei.......
|
ma inscriu si io pe lista de asteptare nissan 200sx 1.8t tot pentru fun , distractie ......
|
Quote:
|
nimicuri...sunt convins:D:D:)) o sa fie fun:D pregatesc si io o surpriza:P pt voi nu ma pot lasa mai prejos
|
nu ma uitati :)
|
Cu un Impreza WRX incerci, for fun?
|
daca e doar WRX, sigur ca da. Dar doar din mers. Modificari ceva?
|
update ... ca a trecut timpul pt. edit cat am cautat pe forum despre masina ta :).
Man ... la cei 300cp ai tai acum, vs. 220 ai mei, crezi ca are vrun sens? Anyway, just 4 fun ... poate o dam odata. De sapt viitoare, cand imi vine furtunu :(. |
impreza wrx nu a avut nici1data 300 de cai.
eu stiu de 225 sau ceva de genul. |
pai are modificari ... soft, evacuare turbo-back ... etc
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:31. |
- Copyright 2026 4Tuning