![]() |
Re: Subaru Legacy STI S402
ce-mi place mie de desteptii astia... de cand am vazut o impreza sti pe strada m-am indragostit.
si ce, ce-are daca e hatch? hatchu ala iti da un fum de nu te vezi. ai impresia ca stai pe loc pe langa el. si motive reale si bune pentru care impreza sti nu mai e sedan sunt destule. adica totusi, e subaru, nu e un novice in bransa... stie el de ce:)) |
Quote:
~Nautilus |
Inginerie ! :D belea masinutza
|
legacy e unul dintre cele mai frumoase modele de la subaru iar pretul e super bun avand in vedere ca outback-ul meu 2.5 a costat 32.000. e nebunie curata :twisted:
|
sedan-ul arata foarte bine, e chiar mai reusit decat impreza asta nou, in viziunea mea..
|
hmmmmm....ARATA BINE :peace:
|
super tare subaru asta legacy ... chiar imi place , shi acum asta cu 300 CP shi 30.000 euro :D la bani astia e fff bine
|
arata tare rau....
|
Quote:
|
vai...da frumos mai e ! :D
|
care mere cu mn in china sa luam vreo 2-3 ..... glumeam
FOARTE TARE FRATE:suspiciou:bunch::clap::2gun::2gun::paper::te tter::nospam::blahblah::dance::dance::dance::dance ::dance::dance::ihearu::ihearu: |
subaru se face in japonia nu china ce-ar mai fi... s-ar dezmembra dupa a doua curba in raliu:))
|
motorizare super, partea din fata super dar stopurile spate se puteau si mai bine.
|
frumos ca si predecesorul sau fata de impreza care a dezamagit mult
|
toate legacy-urile au fost speciale, inclusiv cel din prezent!
din 305 cp, doar 255 ajung la roata! |
| All times are GMT +2. The time now is 02:45. |
- Copyright 2026 4Tuning