![]() |
M am simtit :P Eu am zis ca sunt proaste dar nu in necunostinta de cauza! Am si vazut si auzit si sunt putin peste Domotec :lol: ..... dar tot racheta sunt :P !!! Sa fim seriosi, modelul ala din poza e 2.200.000 ,copie dupa T urile de la JBL care sunt vreo 7.000.000! :mrgreen: Eu impartasesc din ce am vazut si auzit pt a evita unii sa regrete anumite achizitii,daca tot o fac treaba lor.
|
M.N.C => www.maniac.ro :wink:
|
Cred ca trebuie sa lamurim citeva lucruri:
Comparatii corecte se pot face intre produse de acelasi tip,caracteristici si PRET !! Cum spunea si Nils,NU ai cum sa compari un difuzor de 220 lei cu unul de 700 !! Sa nu uitam ca \"Ieftin si bun\" e o notiune inventata de romani dupa revolutie.... Branduri ca MNC,SAL,etc. sunt probabil FOARTE bune pentru cit platesti ! Nu cred ca e corect sa fie catalogate ca SLABE,ci doar ca difuzoare pentru cei cu posibilitati MODESTE. -valabil pentru orice lucru pe lumea asta...- |
Vroiam sa-l completez pe saxo dar a spus el tot. Ai exact cat platesti. Si cu putina pricepere scoti plusul calitativ. :wink:
PS: Astept o lista cu parametrii T/S REALI de la M.N.C. macar pt difuzoarele de bas. SAL o da de acum 3 ani. Nu cred ca are rost sa aprofundez. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:33. |
- Copyright 2026 4Tuning