![]() |
Ti-as spune de acum LA MULTI ANI! dar vreau sa iti spun diseara la ora 0.Stii ca iti doresc tot binele din lume si vreau sa fii cat se poate de fericit.Esti un om deosebit si nu multi au norocul sa cunoasca o astfel de persoana.Chiar daca o sa plec, nu o sa te uit, si intotdeauna cand voi avea nevoie de un prieten voi stii ca esti undeva acolo, si ca oricand iti voi putea da un telefon!Te pup dulce Micutzule!
|
B-80-GSImai nou GOLF VR6
LA MULTI ANI! SANATATE,FERICIRI SI SA DEA BUNUL DUMNEZEU CE E MAI BUN,MAI SFINT SI MAI FRUMOS PE LUMEA ASTA SA TI SE INTIMPLE TIE SI FAMILIEI TALE INCLUSIV MIE. :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :peace: :ihearu:
DEA BEA ASTEPT DISEARA SA ITZI INROSHESC URECHILE SA NE TRAIESTI MICUTULE TRIASCA NO SPEED LIMIT RO CLUB SI MIDNIGHT RACERS CU RESPECT G_S_I |
La Multi Ani si din partea MR Ploiesti, tot binele din lume!!! sa se auda de la ploiesti muzica da? sau macar cand o sa cantati toti \"la multi ani\" :)
|
MR CONSTANTA ITI UREZA LA MULTI ANI, SANATATE, BANI SI FEMEI......(sa ne pastrezi si noua o sticla de jack... :wink: )
Edit: Si la sfarsit sa cantati...\"S-altadata, s-altadata, o s-o facem si mai si mai lata....) |
La Multi ani!!!! si sa traiesti 100 de ani
|
Multi Ani Traiascaaaaaaaaa,Multi Ani Traiascaaaaaa...Laaaa Multi Aniiiiiiii, iti doresc sa fie cat mai repede realizabil tot ce ti-ai propus ,prietenii tai sa-ti fie mereu alaturi si-ti mai doresc din suflet sanatate cat cuprinde. :wink: :wink:
|
La multi ani mititelule... sa ai parte in viata asta numai de impliniri si reusite, sa fii iubit si respectat, sa ai bani de sa dai si la dusmani!!!!! si tot ce iti doresti tu sa ti se intample!!!!
Respectele mele stimabile :bunch: :hug: :hug: :drunk: :drunk: !! Adi, WRX |
Stii ca o sa fiu acolo pt ca nu vreau a ratez una din cele mai frumoase zile din viata ta!Si acum.....cand iti doresc tot binele din lume, imi cer scuze fata de tine pentru toate greselile pe care le-am facut si sper sa ma ierti!Ne vedem diseara MICUTZULE si ti-am mai spus....LA MULTI ANI iti spun atunci!O sa incerc sa fiu prima:)
|
LA MULTI ANI Micutzule,de tot ce iti doresti tu sa ai parte , la cat mai multe starturi date :P ,sanatate, si cat mai multe petreceri fericite alaturi de familia MR :drunk: :drunk:
Respect :peace: |
la multi ani, micutzule!!!!
|
La Multi Ani !!!
La Multi Ani Micutzu si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca . :peace:
|
Diseara ? se bea ? sau ... :D
am auzit ca.. Insomnia are o echipa grea de drinkeri :P insomnia drinking team ... de ce am eu senzatia ca-i facem ? :D micutzule , nu-ti zic nimic, astept s-o fac face2face ;) |
la multi ani micutzu
|
La Multi Ani !! Micutzule sa fii sanatos, fericit si sa ai parte de tot ceea ce iti doresti.....
|
La multi ani, tot ce iti doresti.Sa ai parte numai reusite in viata.
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:52. |
- Copyright 2026 4Tuning