![]() |
mai am o dacie si o ascona sper maine sa le pun :!: :wink:
|
man..
tu unde stai in cluj??? |
1 Attachment(s)
tekno eu stau in DEJ :wink: DESENELE PROMISE:
|
1 Attachment(s)
Si o ASCONA
|
hehehe
am shi yo o dacie ... tot pe o foaie de mate... am facut anu trcut in timpu' orei de mate... tre numa sa dua de ea shi sa o scanez :D |
da ce zici,iti plac :?: :twisted: :?:
|
mah sa stii ca dacia de mai sus , aia albastra , e ca lumea , ca lumea
cred ca avem aceleasi gusturi , numai ca nu stiu daca se merita sa aduci a dacie in starea respectiva , adica o sa arate perfect , iar la performante = 0 oricum , e un tuning super reusit |
speedy... cu performantza se poate rezolva... un motor de R5 GTTurbo e in jur de 500 E shi dezvolta 120 CP standard... cea ce zic ca la greutatea daciei e foarte bine... daca eshti dispus sa investeshti bani calumea potzi face din orice mare armasar...
|
hehe super bine arata dacia amice.. super bine.. mai ales jentile.. , cu un motor de care zice TEKNO ai rezolvat problema .. faci the future dacia :)
|
ma bucur ca va place :twisted: :twisted: :twisted:
|
Super desenele :twisted: :twisted: dar o singura precizare : \"1310 underground\" ala da a kitch :P
Pentru cel care spunea ca nu se merita : De ce nu se merita ma ? ...crezi ca toata lumea are bani de m5-uri si de subaru si de masini tari ? ...daca omu vrea sa se remarce in multime ce ai cu el ?....de ex si eu daca as avea trabant i-as face ceva sa nu fie ca celelalte .... nush mie unu nu-mi place sa mai fie cineva identic 100% k mine(nu cont la ce :P ) ...poate tie-ti place nush ... probl ta .... oricum se merita tuning si pe dacie atata timp cat masina merge...si nu e mai veche de 10 - 12 ani :lol: :P :lol: :P ...adica si atat e mult :P ...si cum spunea si Gabi - ce e asa greu de facut la dacia aia ....spoilere nu are .... pragurile se fac la firma ... si tot asa ! nu e nimic greu si cred k ar iesi super misto ! Bafta cj03vxg ..si sa dea Domnu` sa-ti implinesti visul ! |
sa dea domnu :!: :wink:
|
Mai greu cu aripile de spate ca nu ai cum sa le faci asa rotunde la roti ... te impiedica Usile din spate care ... la fel ca la Cielo au o forma de cacat peste buza de la aripa si nu poti sa tai ca omu aripa in semicerc ca te lovesti de usa ...
|
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
Frumoase Desene....
Dacie k aia albastra exista... Unii o shtiu! |
| All times are GMT +2. The time now is 01:47. |
- Copyright 2026 4Tuning