![]() |
Re:
Quote:
|
cu regret cred ca va fi o dezamagire...anii trecuti a fost... la nici un alt salon international nu exista \"securitatea\" asta.. adica masini incuiate.. Intradevar nu te poti urca intrun Bugatti Veyron...dar...totusi.
|
atata timp cat civilizatzia este nexam sau lipseshte in proportzi mari...
pe bune acum sa vina un tzaran sau nu numai si sa umble pe la i-drive-ul de la BMW sa faca el setarile pe acolo...adica nush cum sa iti zic sau unu sa aiba vreo bunavointza sa zgarie tapitzeria din piele a unei limuzine.... si sunt N exemple de dat....La SABT&S a fost mai lejereanu te lasa sa intri in unele mashini nu in cele de la insomnia sau de la C&C dar zic in vreo 4 mashini te lasa... :roll: :wink: |
Re:
Quote:
|
Re: L E G A L R A C I N G
Quote:
2: Demonstratii ;) \"semi drift show\" ... stii tu ;) cam atat , ca restul le cam vedem pe strada.. |
Cel mai mult ma intereseaza sectiunea de tuning, dar mi-ar place la nebunie sa aiba loc si demonstratii de cerculete, burnout, drifting.
|
Re: L E G A L R A C I N G
Quote:
apropo,se intra tot pe la romaero poarta 1 pe acolo? ca pe 3 aprilie? sau prin alta parte? :oops: |
Tot pe acolo se intra. Asa a fost mereu.
|
|
din cate am auzit pe la TV 10 marci vor avea peste 30 de modele care pot fi conduse pe o parte amenajata a pistei de pe baneasa
|
Pe mine m-a cautat o firma de tuning pt a expune masina la siab, mi-au oferit cateva sute de euro, m-i sa parut de kk oferta lor si iam refuzat.
P.S Aveti idee de asa ceva? Cati bani se cer? Voi ati facut asa ceva? |
ce masina ai ? eu unul nu am auzit de asa ceva ...ai colaboreat cu firma aceea ?
|
Re:
Quote:
si o sa ne lase si pe noi astia fara permis? :lol: :lol: ar fi ceva sa ne lase :D |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
E logica intrebarea. In mod normal nefiind drum public se poate conduce si fara permis, insa organizatorul hotaraste asa cum crede ca e mai bine. Din minim doua motive cei fara permis vor fi pasageri sau spectatori. 1.Potentialul ca ei sa fie clienti in acel moment e redus. 2.masurile de siguranta, nu vor riscuri inutile, daca ai permis sti ceva sa conduci daca nu ai cine poate garanta si cum? Nici eu nu sunt de acord sa se mearga fara permis. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:59. |
- Copyright 2026 4Tuning