![]() |
felicitari, super! imi place, ai facut ceva cu gust!
|
Arata prea tare oltcitul!E mult mai tare decat unele masini de 10 ori mai scumpe!
|
vot: reusita
F misto pt un Olcit, cam totul la locul lui, jante si culoare f reusite.La exterior nu-mi place eleronul in rest frumos. La interior sunt unele chestii pe care eu le-as schimba insa. Are cineva poze cu ea din fatza? |
cu cateva mici exceptii (eleron, ceasurile suspendate) nu am ce sa ii reprosez, masina arata f. bine! Anyway, cum ai facut bordul sa arate asa? l-ai vopsit sau ai aplicat un autocolant special or something?
|
Am sa fac in curand un set de poze cu masina si am sa le postez ... la fel o sa va raspunda chiar proprietarul la toate intrebarile si detaliile ! In curand ... :wink:
|
ce poate masina? ceva detalii legate de motor, suspensii, directie alea alea.
|
Re:
Quote:
|
bravo frate...felicitarile mele...frumoasa masina ... nu era nici masina cu pretentii mari la tuning...si totusi ai facut-o sa arate superb...bravo
|
cand am vazut primu set de poze am spus : da frumoasa
cand am vazut setu 2 respectiv interioru : tot respectu per total foarte frumoasa |
nu mi am imaginat ca exista un oltcit atat de misto
|
super tare.eu stiam prima varianta de tuning de la pmd cand avea o fatza mai putin agresiva. acum arata f f bine. interesant e dc are modificari la motor, si dc da ce modificari.
|
superba
da1pot spune ca e majina...am vazut multe oltcituri...si pot...am avut unu' la tzara..inca il mai am da e \"dormitor\" pt gaini...la capitou' rezistenta e campioana...pai ce gropi luam cu el pe dealuri...f putini isi pot imagina..am intrat cu el in noroi si balta de mia ajuns apa la glezne..si el t o tragea :)..deci..look mijto+rezistenta-dragoste de o viatza!!!
|
4 Attachment(s)
Ultimele poze :
|
Frumoasa rau masina...dar dak mai \"decupa \" un pik din aripa din spate sa se vada k-lumea roata erea belea ! oricum , il felicit pe proprietar !! :D
|
Bravo Dany , tot respectul pt masina !!!
Astept si eu o tura data viitoare :P :P :P NSL CRAIOVA E LA INALTIME CA DE OBICEI !!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 12:05. |
- Copyright 2026 4Tuning