![]() |
sub intercooler, se afla ... o chestie ...
neagra .. ;) ala e spoilerul ... sa stii ca nu l-am pus in aer .. intercooleru cat despre jenti ... n-am ce sa mai zic , ma bucur ca-ti plac |
cel mai mult ca design mi-a placut a lui tng. nu e f incarcata, dar totusi iese in evidenta.
cea mai bine lucrata este insa a lui santos (la detalii ma refer), oricum eu am votat tng, mi s-a parut cea mai frumoasa idee :) |
Re:
Quote:
La jenti nu vad greseli...in fine Pragu uratel..aici tine de gustu fiecaruia. Cat despre gauri pot sa zic ca asa e modelu.Aerisire in prag.. Spoileru il vezi ingust datorita unghiului...cum vroiai sa fie,drept?! :? Carbonu..No comment Multumesc celor ce ai votat cu mine :wink: |
sincer nici io nu vad nimik anormal la jenti/// m-am uitat insistent la jentile alea.. dar nu vad nik... :P
cat despre praguri & shit tine de gusturi normal :p dar cred ca ar terbui sa votezi dupa detalii si calitate.. in fine .. good work tng |
aleg madskillz ptr ca imi palce cel mai mult...
parca nu are nici o gresheala... nu zic ca restu mashinilor sunt urate dar aceasta imi place cel mai mult dupa care la preferintze vine a lui TNG si Santos! :wink: |
Am votat pentru tng, mi se parea cea mai reusita, pare si destul de reala....dar ori cum felicitari tuturor :wink:
|
opa egalitate :D
|
gata cu egalitatea :D
|
am votat tng pt k a modificat skoda din toate punctele d vedere astfel incat acu seamana mai mult cu un continental GT decat cu o skoda :D
|
tate's faine da mai mult imi place a lu madskillz, si a lu santos mi'o placut da zic ca ii cam aiurea , jentzile alea merg cu o linie mai luxoasa nu cu una mai sport ...
|
GolfTuning :wink: :tenisclap :peace: :tenisclap :peace: :tenisclap
|
pt concurs :D
1 Attachment(s)
pot sa particip si eu cu masina asta???
sau trebuie sa o fac cu spoilere si eleroane..kestii de alea...??? :lol: sper sa va placa vinylu de pe masina...e un var de-al meu :P |
oooooppssssss :cry:
am trimis de 2 ori..pff :roll: :?: :( |
protia e in floare in ziua de azi :)
|
am inteles blowwind...
ai fost beheheton ...;) las k io doar de la tine invatz/.. vroiam sa te uit la detalii... :roll: :)))) hai pa |
| All times are GMT +2. The time now is 21:57. |
- Copyright 2026 4Tuning