Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   SVS Codatronca in aer liber (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/77703-svs-codatronca-aer-liber.html)

RUDY20140TDI 14-05-08 21:38

Re: SVS Codatronca in aer liber

Dupa cum arata din spate este clar noul "BATMOBIL" .

criss_cars 14-05-08 21:50

Design ORIBILA din punctul meu de vedere cel putin spatele e .... Performantele sunt destul de bune dar pentru un motor de 7000cmc 630cp doar 668 Nm?? Mi se pare putin

ADDOstreet_racer 14-05-08 22:06

Yo zik k au facut otreaba cat de cat buna ....tinand cont k pana la jumate masina e chiar reusita zic eu ...da dupa jumatatea din fata incolo au cam dato in bara ...cum zicea si cineva mai sus ...pacat !!!

SV25MBN 14-05-08 22:27

Are performante notabile, dar daca zic ca e urata cu draci ma injurati tare? :)

Claudiu.aka.Clappy 14-05-08 22:32

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 1534427)
Are performante notabile, dar daca zic ca e urata cu draci ma injurati tare? :)

Nu o sa te injure nimeni... cu toti vom fi de acord cu tine....

Bne aqm daca uni au niste gusturi mai excentrice :>:> ... !!!

xtrim 14-05-08 22:39

Arata ciudat rau la exterior....interiorul e ok ....si motorul.... :D

molady11 15-05-08 00:18

o uratanie cu performante de invidiat:P

trackopen 15-05-08 00:40

De ce oare majoritatea masinilor puternice sunt urate ?!:???:

maranello 15-05-08 00:43

e cam avion ea asa...da e ok!

andreizr1 15-05-08 01:30

"miroase" a corvette Z06 de la o posta ! motor si dupa proportii mai mult ca sigur si sasiu

morimoto 15-05-08 01:33

fara cocoasa aia din spate era chiar frumoasa dar de merge si asa la ce performante are

PISICUTZA ZX12R DAN 15-05-08 09:25

mie 1 imi place cum arata ce nu imi place e acea evacuare 3 f.bine das despartite de o aripioara (sau ceo fii) aia nu mi place mie in rest foarte frumoasa, masina trebuie sa fie aerodinamica daca este... designul cred ca are m ai putina importanta pentru uni. mie unu la o masina prima oara ma uit la cum arata a 2 oara ce performante are si ceo m ai urma dupa aia .da ia ganditi va daca ati avea una dasta si la un semafor vine ENZO de ex cine atrage m ai multe priviri uitativa la koenigsegg ccx

ceoby 15-05-08 09:58

masina asta are priza la copii de clasa 1-4...serios ,ea ar merita ca rupi gura cu ea sa te plimbi prin sa suferi ,da sa dai atatia bani (banuiesc ca e scumpa rau) pe o fitza mi se pare aiurea ...e ca masina de se teleporta in timp din nu stiu ce film...care a rupt da doar pe ecran nu si pe strada ...

nea_gogu_de_la_gaze 15-05-08 10:49

Fata e de reventon

steffan 15-05-08 10:52

Quote:

Originally Posted by PISICUTZA ZX12R DAN (Post 1534980)
mie 1 imi place cum arata ce nu imi place e acea evacuare 3 f.bine das despartite de o aripioara (sau ceo fii) aia nu mi place mie in rest foarte frumoasa, masina trebuie sa fie aerodinamica daca este... designul cred ca are m ai putina importanta pentru uni. mie unu la o masina prima oara ma uit la cum arata a 2 oara ce performante are si ceo m ai urma dupa aia .da ia ganditi va daca ati avea una dasta si la un semafor vine ENZO de ex cine atrage m ai multe priviri uitativa la koenigsegg ccx

eu mash uita poate mai mult la asta tocmai pt k este asa ciudata :D

All times are GMT +2. The time now is 04:13.

- Copyright 2026 4Tuning