![]() |
culturistii astia sunt chiar scarbosi!
|
Re:
Quote:
|
pai daca sta pe net,si se uita la poze cu \"baieti\" nu mai are timp si de tv :lol: :lol: :lol:
no offence |
Am timp de destul pt. toate.......nu vad ce legatura are tv da in fine....
|
1 Attachment(s)
uite mah flaviutza.......joaca la lotto :lol:
|
numai 6 sunt norocosi ( restu nu au nimik):D:D:)
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
p.p. intotdeauna 11 a fost nr. meu norocos..... :lol: :lol: |
haha
|
Cei tare ca cica pentru fete si inafara de o fata numai fete au scris aici :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Eu una nu as intoarce capul dupa unul din tipii astia... Mie imi plac mai \"pamanteni\" asa... Pt prima vedere ma impresioneaza un baiat cu ochii... Nu printr-un corp super lucrat...
|
Re:
Quote:
bravo :rockon: |
carmen,u esti rara..... :?
|
ce subiect ...... :roll: cati dintre voi ati vrea sa aratati ca unu din aia !!!!
raspunsuri : nici unul :D (am ghicit) ?:D ;):):):):):):) |
:oops: Merci... :oops:
Poate ca si multe dintre noi am vrea sa aratam ca super modelele care apar pe copertile marilor reviste, dar ce te faci cand frumusetea ramane decat acolo pe hartie? :lol: Sa fiu sincera, eu ca wallpaper am poza \"lui\" de la 3 ani in care are o privire de ingeras :oops: Poza asta chiar ma impresioneaza, spre deosebire de ce etaleaza \"pachetele\" alea de muschi. :lol: |
ce aiurea arata aia....pfiuu...chiar scarbos...cand l-am vazut pe ala in tanga sau ce draku is m-o apucat burta(si numai acuma am mancat)....sau ala blondu....pfiu....nu zik ala primu merge, om normal, da mai is cativa ca te doare burta cand ii vazi :| ....oare asa reactioneaza si fetele cand vad poze cu fete?(nu zic ca si femei sunt scarboase da noh :D)
si ce naiba cei mai buni is astia normalii(respectiv normalele :D) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:20. |
- Copyright 2026 4Tuning