![]() |
prezenta prietenelor este obligatorie :D :D
|
si hai sa fiu si putin off topic . . . .ne-am certat de atatea ori, fiecare a plecat in alta parte . . .dar vedeti ca pana la urma daca cineva da un mesaj ne putem strange din nou . . .
stiti ce a ruinat gasca aia . . .va spun eu . . .treaba asta cu clubu 4ss . . .ca lu ala nu-i pasa, ca ala nu da cotizatia, ca ala nu se da la curse . . . daca ramaneam un grup de prieteni cum eram pe vremuri inainte de 4ss si acum cred ca umpleam parcarea aia vineri de vineri. . . asa dar nu pot decat sa trag concluzia trista ca 4ss ne-a despartit in loc sa ne apropie :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: bafta la toata lumea si hai sa stabilim cand ne vedem :wink: 12-18 pentru mine e ok !!! |
Re:
Quote:
|
Quote:
Quote:
Si nu mai vorbiti de intalnirea asta ca de un parastas! :lol: |
din contra . . .tre sa ne vedem sa ne simtim bine sa mai vb de una de alta . . . . de unde atata parastas :?: :?: :?: :?:
|
in legatura cu locatia, avem loc toti acolo (locul din poza) sau mergem la tersa in H sau mai stiu eu poate friganim ceva
PS: care n-are de lucru pe acasa e binevenit si azi (ora obisnuita, locatia obisnuita) |
Quote:
Oricum, cum zicea 200sx, azi la 7, H! Eventual sa planuim intalnirea mare! |
sper ca ne vom intalnii ca prieteni pentru ca, clubul iar strica tot!
ne-am luat jucariile si am plecat, respectiv nu aveam cum sa ne mai intalnim. asteptam marea \"reuniune\" cum zice dvd`u :wink: |
Ca sa fii membru in club trebuie neaparat sa participi la competitii???
|
Re:
Quote:
Poti veni la una din intalniri sa ne cunosti, sa te cunoastem si daca esti interesant, in cele din urma sa devi membru. |
vine si io normal :lol:
|
Nu vin, clar. Motivele sunt lesne de inteles.
|
banuim ...
|
1 Attachment(s)
Ganditi-va la data!
Si ce vreti sa facem, ca daca tot planuim din timp sa stim ce sa planuim ;) terasa/bar/gratar :) ? |
va trimit un fax cu in care va pot confirma prezenta mea la aceasta reuniune cat despre \"locatia este ok si daca fetele sunt la fel .....(PS)\" pt nelamuriri si eventuale informatii sunati la sediu si secretara va va indruma.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:09. |
- Copyright 2026 4Tuning