![]() |
... da totusi ... de unde sjtii tu ce facem noi toata ziua ? o fost o simpla atentionare cu \"dumenica\", ce te agiti asa fara rost ? nu o zis nimeni nimic urat asja ca pleaseeeeee!
|
:weirdface
|
aiceai care mai de care mai destept :lol:
ba flamandule, nu vrei sa iti arat un afis ADEVARAT nu....rojosina aia ce-ai facut tu acolo 8) vorbesti de \"noi\" fara sa stii daca afirmatiile tale sunt corecte sau nu, si nu cred ca ti-a confirmat cineva ce-ai scris tu in postu anterior. te inseli cu drag :blowme: |
Re:
Quote:
|
Re:
:?
|
Re:
Quote:
mai ai fratzi? :lol: ps incearca sa-tzi contolezi afirmatzile shi maiales amenintzarile (nu dai dovada de cei 39 de ani care ii scrie acolo) :evil: s-a ras de poster, inplicit de tine, pe buna dreptate :wink: |
de aceea mi-am skimbat ultimul post pt ca nu am nevoie sa mai aud idiotenii..si cu amenintarile las-o mai moale...CLUJU' e mic..foarte mic...asa ca inkideti topicul si sa o dam uitarii
|
cum sa-l inchidem daca etapa nici nu sa desfasurat inca? :)))) tu de acum vrei sa il inchidem? [baga-m pe gherla dal draq]
|
:woowoo: :woowoo: :woowoo: lasa ca ne intalnim \"dumineca\" shi mai vb :evil:
|
akimoto mi se pare mie sau ai 1255 de posturi???
mi se parea interesanta treaba cu aia care stau toata ziua pe calculator :lol: |
akimoto \"say you're prayers\" ti-ai gasit nasu 8)
|
Re:
Quote:
akimoto joined: 20 Aug 2003 member no. 61 ca idee, la ora la care scriu acest post, is 6251 de useri, printre care esti si tu :wink: |
imi cer scuze fata de tine cel de-al 61-lea membru al forumului cu 1256 de posturi dar nu sta pe calculator deloc.
:lol: :lol: :lol: 1256---cel putin 3 posturi pe ZI :lol: :lol: :lol: mii de plecaciuni maestre ...a era sa uit la ce ora erau atatia useri pe forum ...intre 1 si 1:30?? ---pentru ca eu etunci am timp :roll: |
Re:
Quote:
inca ceva, daca n-ai fi chiulit de la orele de mate, probabil ai fi stiut ca pentru a rezolva aceasta problema de olimpiada, numarul de posturi trebuie impartit la numarul de zile.... un an masoara, in proportie de 75%, exact 365 de zile daca inmultim pe 365 cu 2, obtinem un numar foarte simpatic si anume 730 la acest simpatic 730 ii mai adaugam un 20 sa zicem...nu de alta, dar ca sa obtinem o suma rotunda...si anume 750(zile evident) la momentul acesta, problema este aproape rezolvata, mai putzintica rabdare.... apoi sa facem acum marea impartire 1256:750=1.67 in traducere, 1.67 posturi pe zi :wink: huuuuuuuhhhh neeeeext |
:) eu am fost la unam si nu am facut matematica...da ce legatura are cate posturi scrii pe zi?
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:55. |
- Copyright 2026 4Tuning