Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   25 Septembrie 2005 Etapa Ko Racing!!! (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/7753-25-septembrie-2005-etapa-ko-racing.html)

ZanDer 08-09-05 08:33

... da totusi ... de unde sjtii tu ce facem noi toata ziua ? o fost o simpla atentionare cu \"dumenica\", ce te agiti asa fara rost ? nu o zis nimeni nimic urat asja ca pleaseeeeee!

junkie 08-09-05 08:49

:weirdface

Piry 08-09-05 10:32

aiceai care mai de care mai destept :lol:

ba flamandule, nu vrei sa iti arat un afis ADEVARAT nu....rojosina aia ce-ai facut tu acolo 8)

vorbesti de \"noi\" fara sa stii daca afirmatiile tale sunt corecte sau nu, si nu cred ca ti-a confirmat cineva ce-ai scris tu in postu anterior.
te inseli

cu drag :blowme:

akimoto 08-09-05 16:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"FlamandulDeInimiCeresti!\"
...din cate am auzit inafara de faptul ca stai toata ziua in fatza calculatorului si criticati pe forumul asta sunteti niste Panarame din orce punct de vedere.

:peace:

sandrei 08-09-05 19:02

Re:

:?

tekno 08-09-05 19:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"FlamandulDeInimiCeresti!\"
Imi cerem Scuze !!!A fost o gresala comisa de catre cel care s-a ocupat de afis mai precis gresala mea!
In schimb nu mai fiti atat de >ARTISTI< si nu o mai dati in ChuChuca ca imi pun mintea cu voi si va martirizez.Fiti blanzi cu trupul vostru si nu il supuneti la maltratari odioase ca din cursele astea a voastre de masini si motaoare va iesi cu totul si cu totul altceva.Mi am facut user doar ca sa imi cer personal scuze si sa va atentionez in mod elegant sa nu va mai legati de toate ninicurile ca din cate am auzit inafara de faptul ca stai toata ziua in fatza calculatorului si criticati pe forumul asta sunteti niste Panarame din orce punct de vedere.Sper sa nu mai fie nevoie de interventia mea pt ca daca va mai exista nu va mai fi aici ci fatza in fatza .
Cum iata si varianta corecta

o tu.. mare intzelept!
mai ai fratzi? :lol:

ps
incearca sa-tzi contolezi afirmatzile shi maiales amenintzarile (nu dai dovada de cei 39 de ani care ii scrie acolo) :evil:
s-a ras de poster, inplicit de tine, pe buna dreptate :wink:

sandrei 08-09-05 19:49

de aceea mi-am skimbat ultimul post pt ca nu am nevoie sa mai aud idiotenii..si cu amenintarile las-o mai moale...CLUJU' e mic..foarte mic...asa ca inkideti topicul si sa o dam uitarii

Piry 08-09-05 23:42

cum sa-l inchidem daca etapa nici nu sa desfasurat inca? :)))) tu de acum vrei sa il inchidem? [baga-m pe gherla dal draq]

junkie 09-09-05 03:28

:woowoo: :woowoo: :woowoo: lasa ca ne intalnim \"dumineca\" shi mai vb :evil:

andreinui 09-09-05 21:35

akimoto mi se pare mie sau ai 1255 de posturi???
mi se parea interesanta treaba cu aia care stau toata ziua pe calculator :lol:

Piry 10-09-05 02:44

akimoto \"say you're prayers\" ti-ai gasit nasu 8)

akimoto 10-09-05 18:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"andreinui\"
akimoto mi se pare mie sau ai 1255 de posturi???
mi se parea interesanta treaba cu aia care stau toata ziua pe calculator :lol:

:lol: :lol: :lol:

akimoto
member no. 61

ca idee, la ora la care scriu acest post, is 6251 de useri, printre care esti si tu
:wink:

andreinui 11-09-05 01:27

imi cer scuze fata de tine cel de-al 61-lea membru al forumului cu 1256 de posturi dar nu sta pe calculator deloc.

:lol: :lol: :lol: 1256---cel putin 3 posturi pe ZI :lol: :lol: :lol:

mii de plecaciuni maestre
...a era sa uit la ce ora erau atatia useri pe forum ...intre 1 si 1:30?? ---pentru ca eu etunci am timp :roll:

akimoto 11-09-05 13:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"andreinui\"
imi cer scuze fata de tine cel de-al 61-lea membru al forumului cu 1256 de posturi dar nu sta pe calculator deloc.
:lol: :lol: :lol: 1256---cel putin 3 posturi pe ZI :lol: :lol: :lol:

scuze acceptate

inca ceva, daca n-ai fi chiulit de la orele de mate, probabil ai fi stiut ca pentru a rezolva aceasta problema de olimpiada, numarul de posturi trebuie impartit la numarul de zile....
un an masoara, in proportie de 75%, exact 365 de zile
daca inmultim pe 365 cu 2, obtinem un numar foarte simpatic si anume 730
la acest simpatic 730 ii mai adaugam un 20 sa zicem...nu de alta, dar ca sa obtinem o suma rotunda...si anume 750(zile evident)
la momentul acesta, problema este aproape rezolvata, mai putzintica rabdare....
apoi sa facem acum marea impartire
1256:750=1.67
in traducere, 1.67 posturi pe zi :wink:
huuuuuuuhhhh

neeeeext

DACIA-Wrc 11-09-05 14:29

:) eu am fost la unam si nu am facut matematica...da ce legatura are cate posturi scrii pe zi?

All times are GMT +2. The time now is 19:55.

- Copyright 2026 4Tuning