![]() |
Re: Auto-tuning Show 2 Satu Mare
Quote:
|
Breaking news, o veste bună pentru organizatori şi bineînţeles pentru spectatori: ne onorează cu prezenţa drifterul naţional şi internaţional, pe care suporterii din Satu Mare l-au văzut doar la KOE Máriapócs: acum putem admira programul maestrului Tengu live, impreună cu un coleg de-al lui din Ungaria, in 25 mai 2008, la AutoTuningShow2 Satu Mare!
Sponsorul principal al evenimentului sunt răcoritoarele Fructonic, produse Gama&Gama Satu Mare, energizantele Bomba!, Complex Philadelphia, Musikhaus Attila iar partenerul media: www.4tuning.ro |
Good Job Fratilor ! Abea astept ! Go Fast TENGU !! ....la baia mare a fost fenomenal...deci e clar ca va fi si la noi ! Mai dati un post cand e afisul final...ca eu deja vroiam sa trag A3 afisul precedent...alb negru, caci color nu pot... ca sa le mai lipim prin oras ! Daca aveti nevoie de help...im in... caci masina nu mai am, ca sa concurez... e pe jumatate vanduta. :)
|
nu e nevoie să faci pe alb negru, primeşti de la noi luni câteva bucăţi, ţine legătura te rog cu Samby. Afişele vor fi distribuite şi aplicate începând de luni, este campanie electorală, oraşul va fi plin cu afişe politice, deci vom aborda o altă strategie: amplasare în magazine auto, localuri, cu acordul proprietarilor, pliante la piaţa de maşini, spălătoriii, etc. Colegi din Satu Mare: cine doreşte afişe este rugat să-l contacteze pe Samby.
|
1 Attachment(s)
noul afis,rog un moderator sa stearga cel vechi
Done - Gabi |
COMPLECTARE REGULAMENT CONCURS DE ACCELERARE :
Organizatorii isi rezerva dreptul de a aduce modificari clasamentelor la fatza locului daca acest lucru se va impune datorita numarului de autoturisme participante ! (in sensul introducerii unei clase separate pentru autoturismele 4X4 sau "Diesel" etc.). |
Quote:
Eu zic sa respectati grupele... eventual sa introduceti coeficientii de tractiune ca si la Baia Mare |
La Baia Mare nu s-a mai tinut cont de nici un fel de coeficienti.
Oricum anul trecut a fost show pe cinste, Tristan, daca ai venit la Baia Mare, recomand sa nu ratezi Satu Mare... |
Daca considerati oportun sprijinul LEGALRACING nu ezitati sa ne contactati.
Cred ca acea locatie si bineintles oameni de acolo merita tot ce e mai bun. |
Quote:
|
Multumim pentru aprecieri si ajutorul acordat ! Speram ca si D-zeu va tine cu noi si ne va oferi vreme frumoasa in ziua event-ului !
|
organizatorii de unde stiu cati cai are exact, sau aprox. masina care vrea sa se inscrie intr-o categorie? de ex. un passat 1.9TDi de 116cp ar incadra in A3 dar cu chip in A4
|
In cazul tau se ia in calcul 116 Cp, chiptuning nu se calculeaza, doar turbo, nos, compresor. Deci ramai in categoria de CP din fabrica !!!
|
Mersi mult, a fost doar un exemplu simplu cu TDi-u... mai mult masinile pe benzina imi plac :D
|
-Foarte tare locatia !!!!....si apropo de 116 Cp cu soft....cine o sa spuna ....?...nimeni !!
-Dar o mica intrebare ....doar 201 M pt accelerare? |
| All times are GMT +2. The time now is 20:31. |
- Copyright 2026 4Tuning