Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Cadillac CTS-V, cel mai rapid sedan pe Nurburgring? (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/77396-cadillac-cts-rapid-sedan-nurburgring.html)

steffan 12-05-08 19:36

Re: Cadillac CTS-V, cel mai rapid sedan pe Nurburgring?

arata bine, dar nu e chiar cel mai rapid sedan, sau are multe modificari, mai ales la suspensie, sunt alte masini mult mai tari...

trackopen 12-05-08 20:06

Nu tine totul de caii putere ai masinii ... pe circuit conteaza f mult indemanarea pilotului ... Cam la ce pret ajunge masina asta ?!?

gunball 12-05-08 20:43

linii foarte agresive care sunt integrate perfect, daca ar avea si un interior mai frumos ar fi perfect..

boy_wonder 12-05-08 21:00

1 Attachment(s)
bla bla bla.. e vorba de cel mai rapid sedan pe Nurburgring, nu la vit. max. sau demaraj 0-100 km/h. plus ca masina asta are 550 cai si 745 Nm, plus ca daca timpul chiar este scos cu o masina standard spulbera M5 pe circuit :lol:

SV25MBN 12-05-08 21:34

Are ceva timp de cand a aparut modelul asta, iar ca prima impresie si mie mi-a parut. Si totusi cand vine sa il compar cu europenele ramane mult in urma, si dpdv al designului ( prefer oricand un RS, fie el 4 sau 6 ), si dpdv al performantelor.

vladdaman 12-05-08 22:04

foarte tare masina as prefera-o in fata unui m sau rs sau amg...chiar tare jucaria...si imi place si design-ul spartan...reusita masina pana la urma o masina americana care nu are suspensie de lemn, motor sohc si finisaje proaste:D

SV25MBN 12-05-08 22:06

Fara suparare, am si eu o curiozitate..de ce ai prefera`o unui RS sau unui AMG ? Pur si simplu sunt curios :)

vladdaman 12-05-08 22:11

hmmm...probabil din cauza ca rs sau amg vezi destule...pentru ca mercedes este o masina extraordinar de pretentioasa si dupa ce i-ai dat cox juma de ora ai brad de craciun pe bord, din cauza ca motorul de pe cts este unul big block care e foarte rezistent la fel ca si restul ansamblului, pentru ca te poti distra cu o jucarie dinasta...in fata rs pentru ca are tractiune spate si cuplul monstruos care stii ca te poate ucide in orice clipa...si pentru ca am eu o presimtire ca masina asta este mai puternica decat orice M available si inca iti ofera placerea pe care ti-o ofera o masina cu sisteme de tractiune decuplabile...
si poate ca intr-un final as alege-o si din cauza ca este mult mai ieftina, usor de intretinut si mai rara decat celelalte....si ca putere e crimaaa(avand in vedere ca e si usurica)

cristy_sofy 12-05-08 22:24

arata bine pt o masina ameicana :lol:

SV25MBN 12-05-08 22:32

Nu zic neaparat ca sunt de acord cu ce ai zis, dar sunt pe deplin multumit de raspunsul complex care mi l-ai dat ;)

crdi 12-05-08 22:49

masina este noua si foarte bine pusa la punct , la clasa in care intra chiar e cel mai rapid sedan la ora actuala , nu o mai comparati cu masini modificate pt ca acolo iara o sa fie probleme .
la ce pret are merita fiecare dolar

trackopen 12-05-08 23:00

Pana la urma cat costa o jucarie ca asta ? chiar ma roade curiozitatea :P

C63 AMG 13-05-08 00:49

1 Attachment(s)
Pentru cine nu stie (si vad ca sunt destui) asta e modelul nou de Cadilac CTS-V. Ala vechi avea 400 de cai asta are 550 si printre altele acelasi motor ca si Corvette ZR1 :D

Si o poza cu interiorul ca am vazut ca cineva se plangea de el:

SV25MBN 13-05-08 00:51

Un pic SF, dar deosebit de.. "pe placul meu" , ca sa zic asa, ca poate unii nu il considera frumos.

C63 AMG 13-05-08 01:05

Mie sincer mi se pare unul din cele mai misto interioare pe cate le-am vazut vreodata. Absolut superb. Si stai sa vezi cadranele de bord :shock:

https://www.youtube.com/watch?v=XZrVh...eature=related

All times are GMT +2. The time now is 19:37.

- Copyright 2026 4Tuning