![]() |
Re: dezmembrez espero
pret pentru :
- bara fata (daca nu a fost lovita) - oglinda dreapta cu tot cu suport - mecanism antena si zi-mi te rog cam cat de ruginite sunt usile. |
pai bara fata nu o da ..oglinda pe dreapta mi se pare ca e prinsa aiurea ..deci nu e buna ..iar usile nuau rugina dar sunt zgariate...necesita vopsite
|
zgariate nu ar fi problema pentru ca oricum trebuie revopsite (al meu e alta culoare). Poti pune o poza cu partea de jos a usilor si sa dai cauciucul ala la o parte ca la al meu e sub el mancat (acolo se mananca de obicei) si un pret.
|
pff.pai masina nu e a mea si acume la un depozit...cel mai bine e sa suni proprietarul sa negociezi cu el....e numarul pe pagina anterioara
|
sunt plecat acum..si .. sti cum e cu roaming-ul.
|
da inteleg...pai nush ce sa zic...icnerc sa vb cu el sa vad
|
donn,poti sa il intrebi daca mai are ceva din sistemul de ambreiaj hidraulic? pompa, pistonul de la cutie,furtune, rezervorul de lichid?
masina e in valcea?se pot lua piesele direct? motorul e desfacut?m-ar interesa si ceva de la cutia de viteze, tija aia care actioneaza ambreiajul |
eu o sa il intreb si te anunt...masina se afla in dragasani, iar piesele vi si le iei :)
|
un nr de telefon la care sa raspunda propietarul se poate? de 3 zile tot sun....
|
stai ca si eu incerc sa dau e el..cum fac rost de numar ...sper ca azi sau maine...il postez aici;)
|
Am nevoie de ceasurile de la bord chiar daca sunt defecte fiindca de fapt imi trebuie doar geamul pe care l-am spart. Asta daca nu ceri prea mult. YM gabi.iacob sau lasa un tel. pe forum.
|
s`a dus de mult maisna...se poate inchide topicul !
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:17. |
- Copyright 2026 4Tuning