![]() |
Re:
Quote:
|
Re: B-80-GSImai nou GOLF VR6
Quote:
|
GSi-ule toata lumea stie cine e familia ta...mai ai un pas...sa te botezam :lol: :lol: sti bine ca fratele tau te respecta numai sora BUM si sora JGO nu se halesc...ce au de impartit?? :lol: :lol: AICI E LOCUL TAU(rezervat)!!!!!!!!!!!!
|
B-80-GSImai nou GOLF VR6
vraeu sa va multumesc pt propunerea de a intra in clubul vostru,
si credetima ca as accepta cu placere sa fiu membru al M.R. PT CA SINTETZI UNITI,M-AM SIMTZIT BINE PESTE TOT PE UNDE AM PETRECUT CU VOI SI IN SPECIAL LA ORGANIZAREA CURSELOR. SI APRECIZ MULT FAPTUL CA SUNTETI UNITI SI STITI SA FITI O ECHIPA MULTUMESC LUI MICUTU,CERES,JKV-UL,TOBA,SI LA TOTI CEILALTI DAR NU POT SA ACCEPT. SPER SA NU MA INTELEGETI GRESIT NIMENI NU STIE CE E IN SUFLETUL MEU................ :blahblah: CONCLUZIA:IN VENE-MI CURGE NSL :help: :help: :help: VA IUBESC SI AVETZI GRIJA DE VOI CU RESPECT B-80-GSImai nou GOLF VR6 :peace: :peace: :peace: :peace: |
te intzeleg ma fochistule(sper sa ma iertzi ptr porumbelul scapat de sapt trecuta de la ziua lu pia) Oricum esti prietenul nostru.
|
B-80-GSImai nou GOLF VR6
Am si uitat D_M_X - ULE de porumbel
stai linistit ca nu sint dusmanos avetzi grija de voi va pup cu respect B-80-GSImai nou GOLF VR6 |
Bine ai venit DOG-ule printre noi ...
GSI-ule ... saru'mana frate ptr ajutorul dat cand am fost in Bucuresti cu CeReS ... Pup pe JKV-ul ptr ca m-a ajutat cand eram cu ghioaga in koor la Brasov , pe BLP-ul si pe toti \" reisarii\" pe care ii cunosc ( nu dau nume pentru ca nu vreau sa scap pe cineva )... va pupa WRC-ul ... PUPA Shadu' pe Micutzu' si il asteapta la Constantza sa ii puna ... ce sa ii puna ??? O p!zd4 pe c0s0ret si un prag pe \" furia lui rosie \" ... Si ca bonus ... ai sa vezi ... Hai ... Sarbatori fericite , Craciun Fericit si Hristos a Inviat ! :peace: |
Re:
bine ai venit pintre noi.
|
Salutare la toata lumea.Daca stam si ne gandim EU C R Y si DOG-u am fost printre primii in MRC.in aceste momente nu pot sa-ti spun decat ca ai facut cea mai buna alegere.Te-ai intors la origini!BRAVO D O G.Cine stie poate imi da si mie MICUTZU un sticker sa mearga cu flacarile :shock:
|
oho ... ar fi combinatie :D ar da bine pe masina :P
si ce frumusete de masina ..... :D :tenisclap p.s: welcome DOG ! |
bine ai venit printre noi si lasa ca si ce daca gsi are nsl pe luneta el tot cu mr se distreaza :twisted: :twisted:
|
:joy: bine ai venit.
|
Welcome D O G :peace:
|
Re:
R E S P E C T pt toti cei intra in MR...si care fac ceva pt clubul asta...
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:43. |
- Copyright 2026 4Tuning