![]() |
Re: jaguar X-type
Quote:
|
Quote:
|
rover 75? nu-ti place?
|
daca vrei mai multa putere d e ce nu incerci tot un bmw dar nu diesel ci cel de 2.5i
|
75-ul ma pasiona la 18 ani ...cel nou e destul de reusit la exterior ..sunt fan bmw pt motoarele lor ...dar bmw deja a devenit o masina comuna in general nu ma refer la M-uri ; dar asa seria 3 si 5 vezi la orice pas din cauza asta ma gandeam la un x-type dar parca m a dejamagit un "vecin"de forum mai sus spunand ca e invechit...dar asta e adevarul ...
|
Quote:
si daca tot te mentii pt putere ... vezi si noul saab 9 - 3 ;) e destul de dragutz :pistoles::headfones |
m am plimbat cu un rx-8 ...nu pot sa zic decat ca imi place ...e senzatie :)
|
Quote:
|
nici sa nu te gindesti la x-type.Eu am vrut pe-o vreme asa ceva si am renuntat.X-type este masina cea mai putin fiabila de la Jaguar.Din cauza ca este facuta pe platforma de Ford mondeo.Este un lucru arhicunoscut.De asta multi zic ca practic nu-i un jaguar.Se faceau niste glume la nemti pe-o vreme,ca daca vrei x-type, trebuie sa ai doua, unu in service si unu cu care mergi.Zgomotul interior e foarte mare, stabilitatea e foarte scazuta, mai ales la peste 120km/h.
Piesele sint cam de 2-3 ori mai scumpe decit la Mercedes.Daca se strica (si sigur se strica) trebuie sa mergi (cel mai aproape) in Ungaria.Exista si la Bucuresti reprezentanta dar mecanicii de acolo nu stiu sa faca nimic.Mai degraba cumperi s-type, dar cel mai mic motor la el e de 4.2l. |
fara suparare dar din cei care ati postat ati avut vreunul x type? lasand la o parte designul care e discutabil pe partea mecanica sta destul de bine si nu inteleg de unde atata lipsa de fiabilitate.Am avut x type diesel si e super ok masina. Ca si raport calitate pret e ok. Daca vrei ceva un pic altfel decat seria 3 poti incerca cu incredere motorul de 3 litri. Se misca mai mult decat decent ,iar daca iei versiunea cu suspensii sport are o tinuta de drum super. Ca spatiu interior nu e cine stie ce dar banuiesc ca la 20 de ani nu vrei sufragerie.
Faptul ca e construit pe platforma de ford mondeo mk3 este chiar un plus avand in vedere ca este o platforma reusita. Suspensii independente si nu bara semirigida .A spus cineva ca piesele sunt de 3 ori mai scumpe ca la mercedes.. Cred ca a fost o gluma avand in vedere ca o pompa servo e vreo 400 de euro de ex,placute 6 milioane etc.Preturi rezonabile pt o masina ce se vrea un pic premium .Cel mai bine este sa faci un drivestest si sa vezi daca iti satisface dorintele. Cat despre s type si saab 9 3 e irelevanta comparatie.Masinile sunt din clase diferite atat ca dimensiuni dar mai ales ca si pret. Bafta! |
oare se merita 20.500 euro pe un rx-8 ..2006 cu 16000 km full ? mai precis cea de pe autovit?
|
iti recomand insistent sa NU ITI CUMPERI masina din tara, mai ales de pe autovit. Ia-ti de afara, e muuuuuult mai recomandat.
|
De un Volvo ce zici?Un S60? Nu stiu de ce dar mie imi place! Daca ai bani de Rx-8 si nu mergi prin oras ia-ti unu!Dar daca mergi mult in oras il iei degeaba pt ca ti se buleste ambreiaju des!
|
Quote:
e regula asta ? adik ai auzit mai multe cazuri ?sau unul singur ..ca asa cred.. si nu cred chiar asa e.. pana si lamborghini poti gasii cu defecte..dc ai auzit de la o sing persoana poate era din cauza felului de a conduce. si eu am avut probleme cu manerele usilor din spate de la bmw.dc le deschideai ramanea blocat in afara manerul ..trebuia sa l impingi la loc...asta nu inseamna ca toate bmw urile sunt asa nu ? |
pana la urma rx-8 ul cat consuma?? am citit niste discutii pe unele forumuri cum ca ar consuma 30% ..era unul care se lauda cu acest consum impresionant..eu intelegeam prin consum mare datele furnizate de producator
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:37. |
- Copyright 2026 4Tuning