![]() |
Re:
Quote:
aia cu lumini pe sub? :roll: (a se exclude din acest peisaj fratele cu lumini pe sub - covei, fratele cu lumini pe sub - piticu si fratele cu lumini pe sub - coca) P.S. : parca am fi la biserica si vorbesc popii intre ei...cum a fost cu Fratele Roge care a murit :lol: :lol: |
ete si la tine.. te prinzi tu .. ca doar ejti de-al nostru! ;)
|
Re:
Quote:
|
facem pariu????
|
e de-ajuns sa ai si 100km/h si sa-ti sara unu in fata si ai cacat drapelu`.... :roll:
Apropo vezi ca Gab-u si-a pus nos la Bucuresti la NX si cre`k daca apasa mai vanjos pe boton ia si 200 pe 1/4 mile(ce romantic suna 1/4 mile :lol: ) :wink: :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
Nu o lua el Gabu pe 400 m 200 km/h ...da macar Gabu nu se lauda ca cu nubira de 106 cai bate octavia de 140 turbo diesel si Golf 4 TDI 4Motion.... :lol:
|
u de ce vb cand habar nu ai despre ce vb???
Ne intalnim maine seara in centru si iti pun filmarea sa vezi cum face nubira 2 106cp octavia2 140cp!!!! |
Iar cu golful iv iti zice si elca pana sa-si puna chip nici nu se tinea de mine!!!
|
:roll: asa o fi....
P.S. : am inteles ideea ca in primu` post vroiai sa te lauzi ca ai dvd :P P.P.S : era o gluma :lol: |
eu nu ma refeream la mine si la masina mea in calitate de participant la un concurs de viteza in paralel(si nu de alta dar dupa cum s-a vazut nu prea mai am cu ce)...eu ma refeream la ce se poate intampla...si o spuneam din postura unui organizator de astfel de evenimente!!!iti zic io ca o masina de peste 300 de cai face 200km/h in 400 de metri....si acea masina este inscrisa in concursul organizat de noi...concurs in care noi luam toate masurile necesare impotriva unor eventuale evenimente nedorite...
|
GAB-ule.. ai toba noua:D remember that :lol: who knows catzi 100 de cai itzi da :lol: :wink:
hai sa fim sanatosi.. shi feritzi de accidente.. |
snl_steffy wrote:
Quote:
Esti un mare pacalici(sa nu spun altceva ca imi sar op in cap) !!!! \"Expertule\" in linutze de noapte sa stii si tu asa pt. cultura ta generala ca cursele ilegale nu s-au facut niciodata in orasul Craiova pe 400 m !!! Ci pe disante nedeterminate in metrii.Un ex. la Daewoo pana sub pod sau daca era stransa treaba pana la petrom sau chiar pana la Shell !!! In alta ordine de idei: 1/4 of mile reprezinta: un sfert dintr-o mila(quarter of mile) si tabla inmultirii si impartirii se invatza in clasa a 2 a si este un calcul super simplu: 1 mila = 1600 m(1,6 km) si daca imaprti 1600 la 4 face FIX 400 m nu 403 m !!!! :lol: :lol: :lol: :lol: SL amg a lu pika poate sa ia in 400 m 200km\\h si un M3 de asemenea. Si la o cusa ilegala cand vede ala ca M3 e langa el o calca pana la 250km\\h. A da scuza-ma am uitat nu are voie sa depaseasca 403 m pe care i-ai masurat cu chibritu tu inainte de cursa. Quote:
Ba kkatea-ai in ea de TIGAE !!! Ba daca aveai masina mai te intelegeam sa vb dar nu Daewoo Nubira !!! In ce noapte ai visat asa ceva de ai udat cearceaful ???? In primul rand tot asa pt. cultura ta generala la demaraj nu conteaza primul lucru puterea(caii putere ca sa intelegi) ci cuplul motorului(se masoara in NM sa stii,NM adika newton/metru) care la acea skoda este un cuplu f mare(este TURBO,daca e turbo cuplul fatza de un motor aspirat(adika non turbo de ala de care ai tu pe TIGAE) este dublu chiar la diesel peste dublu ) in comparatie cu COTETZUL tau de nubira !! Internetul este mare cauta,citeste,documentaza-te si invatza. Inainte de a scoate pasarici pe gura,ma rog pe tastatura,gandeste ca de aceea ti-a dat dumnezeu cap. A de fapt la tine e asa formal CA SA NU TE PLOUA IN GAT !! :D Hai ca si asa ti-am acordat prea multa atentie sa te fac sa intelegi ceva pe care sunt convins ca nu vei intelege ca NU TE DUCE CAPUL !!!! :wink: |
om citit roby asta ba baiatule ba.... :lol: :lol:
|
om citit roby asta ba baiatule ba.... :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:46. |
- Copyright 2026 4Tuning